Kronika policijske postaje Kamnik (od 9.1. do 14.1.2017)

0
2697

9. 1. 2017
ZASEG VOZILA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku je bilo vozilo zaseženo in sledi še srečanje s sodnikom za prekrške.

10. 1. 2017
VLOM V KLET NA GROHARJEVI
Neznanec je vlomil v eno izmed kleti bloka na Groharjevi in iz nje odnesel štiri lita platišča s pnevmatikami in nekaj električnega orodja. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA NA PARKIRIŠČU
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču pri trgovini Tuš na Bakovniku. NN je trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

11. 1. 2017
SPOR MED UDELEŽENCEMA V PROMETU
Na območju Kamnika je prišlo do spora med udeležencema v prometu. Policisti o dogodku zbirajo obvestila.

V KOŠIŠAH POVOZIL PSA
Voznik je z osebnim avtomobilom v Košišah trčil v psa, ki je pritekel na cesto. V nesreči je nastala materialna škoda.

PIJANI VOZNIK NA NOVEM TRGU
Na Novem trgu so policisti zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Voznik se bo srečal s sodnikom za prekrške v Kamniku.

12. 1. 2017
VLOM V LOKAL
Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal na območju Kamnika in pri tem iz lokala odnesel denarnico z menjalnim denarjem. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

V MOSTAH SE JE IZGUBIL TELIČEK
V Mostah se je med 10. in 12. 1. 2017 izgubil teliček, zato lastnik prosi za pomoč. V koliko bi ga kdo videl naj obvesti PP Kamnik.

13. 1. 2017
VLOM V LOKAL
Neznani storilec je vlomil v gostinski lokal na območju Kamnika in pri tem iz lokala odnesel blagajno in cigarete. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA V PODHRUŠKI
V Podhruški se je zaradi neprilagojene hitrosti zgodila prometna nesreča v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,81 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in se bo srečal s sodnikom za prekrške v Kamniku.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA KORENOVI
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom na parkirišču pri podjetju Meso na Korenovi. NN je trčil v parkirano vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

14. 1. 2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
NN je trčil v ograjo podjetja na območju poslovne cone v Komendi in s kraja odpeljal. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo