Kronika policijske postaje Kamnik (od 16.1. do 20.1.2017)

0
3945

16.1.2017
ZASEG VOZILA
Policista sta v naselju Kamnik imela v postopku voznika, ki je vozil vozilo v cestnem prometu brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja mu je bilo proti Potrdilu o zasegu predmetov vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

PRIJET STORILEC VELIKIH TATVIN
Zaradi suma storitve več kaznivih dejanj Velika tatvina, ki so bila storjena  na območju Kamnika so policisti PP Kamnik prijeli osumljenca teh dejanj in mu skladno z določili zakona o kazenskem postopku odredili pridržanje. Šlo je za osebo, ki je v zadnjem času na območju v Kamnika večkrat vlomila v gostinske lokale in stanovanjske objekte in odtujevala različne predmete. Osumljenec je bil odpeljan k preiskovalni sodnici, ki je zanj odredila pripor.

18.1.2017
TATVINA GORIVA IZ DELOVNIH STROJEV
Nepridiprav je preko noči v naselju Žeje iz delovnih strojev izvršil tatvino okoli 500 litrov goriva in lastnika oškodoval za okoli 450 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

19.1.2017
PROMETNA NESREČA
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči na Šolski ulici v Kamniku. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu in vožnje pod vplivom alkohola. Povzročitelj se bo zaradi storjenih prekrškov srečal s sodnikom za prekrške.

20.1.2017
POBEGLA KOBILA V PODGORJU
Policista sta v naselju Podgorje opravljala kontrolo prometa, ko je mimo pritekla pobegla kobila, za njo pa s kolesom njen lastnik. Policista sta uspela zaustaviti kobilo in jo prijeti za uzdo. V nadaljevanju je bila predana lastniku, ki jo je odpeljal domov. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

TATVINA ORODJA
Neznani storilec je v podjetju v industrijski coni Žeje izvršil tatvino orodja iz skladišča in lastnika oškodoval za okoli 200 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

20.1.2017
PROMETNA NESREČA V SREDNJI VASI
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Srednji vasi. Do prometne nesreče je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznice, ki je zapeljala preko sredinske črte na nasprotni vozni pas v odbojno ograjo in nato naprej v stanovanjsko hišo v naselju. Na kraju je za dobila lahke telesne poškodbe. Povzročiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo