2. skupni ribolov sulca izpod Kamniških planin

0
3029

Ribiči, ki uživajo v ribolovu sulca, so se v soboto, 28. 1. 2017 udeležili 2. skupnega ribolova sulca izpod Kamniških planin, ki je potekal na Kamniški Bistrici, revir 4, od sotočja z Račo v Domžalah, pa vse do izliva v Savo.

2. skupni ribolov sulca (1)

Ribiči so uživali v prijetnem sončnem, a hladnem vremenu (od jutranjih -11 stopinj do 3. stopinj čez dan). Sulca sicer niso ujeli, so pa imeli kar precej prijemov. Ujeta je bila tudi večja šarenka. Ribiče je z akademsko stvaritvijo obogatil tudi naš član Marjan Gabrilo, ki je samo za ta namen izrisal kralja voda, sulca izpod Kamniških planin, ki bo postal zaščitni znak skupnega ribolova sulcev tudi v prihodnje. Ribiči so bili zelo zadovoljni z organizacijo dogodka in se že veselijo prihodnjega srečanja, ki bo zadnjo soboto v januarju, tokrat čez dve leti, 26. 1. 2019. Dogodek, ki ga je posnela tudi ekipa www.domzalec.si, si lahko ogledate na njihovem portalu. Vabljeni zopet čez dve leti na 3. skupni ribolov sulca izpod Kamniških planin.
Foto: T. Lavrič, L. L. Bahtijari

 

Sulci prijemajo kot za stavo

Jure in Božo dokazujeta, da prijemajo sulci letos kot za stavo.
V soboto, 21. 1. 2017 sta bila ujeta še dva sulca dolžine 81 in 98 cm v Kamniški Bistrici, revir 4. Vabljeni na ribolov sulca do izteka lovne sezone tudi vi, saj se le-ta izteče v torek, 14. februarja 2017 ob 24. uri.

SulecOsolin-21.1 SulecOsolinB-21.1

25. 1. 2017 je Matjaž na plano v ta realni kruti svet privlekel še enega sulca dolžine 85 centimetrov. Kljub nizkemu vodostaju in čisti vodi, so kralji voda očitno v pogonu za hrano.

KrstovskiM-sulec

Oglasno sporočilo