Tretja pripravljalna tekma Radomljanov, drugi remi

0
1773

Članska ekipa je po sobotnem remiju z FK Mladost v Dekanih (1:1, za vodstvo Radomljanov po prvih 45-ih minutah je zadel Gajič), danes odigrala tretje pripravljalno srečanje. Nasprotniki so bili NK GOŠK Gabela, nogometaši ekipe, ki nastopa v Prvi ligi FBiH.

Srečanje se je končalo brez zadetkov, trener Robert Pevnik pa je za uvod na zelenico poslal naslednjo postavo: Andrić, Marinsek, Zukić, Jazbec, Jakovljević, Barukčič, Šipek, Vasilj, Vidmar, Primc in Kovjenić. V drugem polčasu je v celoti zamenjal enajsterico in tako so se na zelenici v drugih 45-ih minutah predstavili še Ivačič, Patryk, Karamatić, Kramarić, kumer, Balić, Predragović, Jugovar, Gajič, Nunić in Cerar.

Radomeljski strateg je bil s svojimi pomočniki z videnim zadovoljen, saj so fantje prikazali kvalitetno in dobro nogometno predstavo, manjkal je le kak zadetek v nasprotnikovi mreži. Ekipa se trenutno mudi v hrvaški Istri na krajših pripravah, v nadaljevanju pa se bodo za nekaj dni preselili v Međugorje.

Znana sta že datum in ura prvega kroga spomladanskega dela, katerega s srečanjem v soboto, 25.2.2017 ob 14.00 odpirajo ravno naši nogometaši, ko se bodo v izjemno pomembnem srečanju, v boju za obstanek, v Domžalah pomerili z Aluminijem.

VSI ZA ŠAMPIONE RUMENE!!!

U.J., Foto: Rok Zore

Oglasno sporočilo