Kronika policijske postaje Kamnik (od 30.1. do 5.2.2017)

0
2747

30.1.2017
TATVINA SNEŽNE FREZE
V industrijski coni Žeje pri Komendi je neznani storilec iz poslovnega objekta odtujil snežno frezo znamke STEM 7056E in pravno osebo oškodoval za okoli 1166 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

31.1.2.2017
PONAREJEN BANKOVEC NA NLB DUPLICA
V Delavski hranilnici v Kamniku so pri štetju denarja dnevnega izkupička zaznali bankovec za 20 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen. Bankovec je bil proti zapisniku zasežen in poslan v analizo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

1.2.2017
VLOM V LOKAL V MOSTAH
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v lokal Pikapolonica v Mostah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da sta neznana storilca preko noči na vzvod skozi vrata skladišča vlomila in tako prišla v notranjost, kjer sta odtujila cigarete in lastnico oškodovala za okoli 500 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

2.2.2017
VLOM V VOZILO V MEKINJAH
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila vlom v vozilo. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec v času pogreba z razbijanjem zadnjega desnega stekla vlomil v vozilo in odtujil črno torbico z vsebino. Ta je bila v vozilu na vidnem mestu. Prijaviteljica je oškodovana za okoli 1500 evrov.

Na tem mestu bi občane obvestili, da torbice in ostale dragocene predmete ne puščajo na vidnih delih mest v vozilu.

NAJDENA MANJŠA OTROŠKA DENARNICA NA ŠUTNI
Na policijsko postajo se je zglasil občan, ki je na Šutni v Kamniku našel denarnico. V njej ni dokumentov. Lastnika naprošamo, da se zglasi na policijski postaji Kamnik, kjer bo prevzel denarnico.

3.2.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Neznanec je vlomil v stanovanjsko hišo v Komendi, iz katere pa ni ničesar odtujil. Policisti o storilca še iščejo.

4.2.2017
ROP GOSTINSKEGA LOKALA
Policisti smo bili obveščeni o ropu gostinskega lokala v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vstopil v lokal, kjer je z nožem zagrozil natakarju da mu izroči denar. Slednji je nato izročil 270 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

5.2.2017
POSKUS VLOMA V LOKAL MAVRICA
Obravnavali smo poskus vloma v lokal Mavrica v Vrhpoljah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z neznanim orodjem na vzvod vlomil skozi vhodna vrata lokala, vendar je od dejanja odstopil in naredil škodo le na objektu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo