Vzgoja iz srca – slovenski starši

0
2315

V Knjižnici Domžale je 13. marca 2017 Noah Charney gostil Leonido in dr. Alberta Mrgole. Psihoterapevta, ki se intenzivno ukvarjata z odnosi. Odnosi med partnerji, odnosi do otrok in med njimi ter vsemi ostalimi. Izdala sta uspešnico Izštekani najstniki in starši, ki štekajo, ki je v pomoč številnim staršem najstnikov.
V knjigi sta združila najsodobnejše znanje, lastne izkušnje in mnogo namigov za konkretna ravnanja. V dobri uri sta vsem prisotnim predstavila kar nekaj primerov iz vsakdanjega življenja, primerov, na katere nisi pripravljen, ob katerih se počutiš popolnoma neopremljen… Pri vzgoji otrok je izjemnega pomena povezanost med staršema, ki morata v tem obdobju veliko graditi na odnosu.

mrgole (2)

V živo sta nam zaigrala mali ples, kot ga poimenujeta sama, ples ki se izvaja med starši in otroki, in ples med partnerjema, ki ga plešemo mnogokrat prav vsi. Leonida in Albert Mrgole sta nam v tem večeru ponudila veliko. Največ od tega je seveda prepričanje, da je tudi tisto, kar se nam dostikrat zdi najtežje in brezizhodno, rešljivo. Ob tem se moramo naučiti sprejemati različnost in ostati čim bolj povezani.

bb

 

Oglasno sporočilo