Kronika Policijske postaje Kamnik (od 20.9. do 26.9.2021)

0
911

20. 9. 2021
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Košišah obravnavali intervencijo , kjer je izpuščeni pes napadel drugega psa. Lastniku psa bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o zaščiti živali.

PRIJAVA GROŽENJ Z EKSPLOZIVNIM SREDSTVOM
Policisti so obravnavali kaznivo dejanj groženj z eksplozivnim sredstvom na OŠ 27. julija v Kamniku. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

INTERVENCIJA V ROŽIČNEM
Policisti so v naselju Rožično obravnavali intervencijo, kjer so se sprli partnerja in s tem kršila javni red in mir. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, kjer je neznani storilec prerezal pnevmatiko. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

INTERVENCIJA
Policisti so obravnavali intervencijo, zaradi žaljenja po SMS sporočil. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

21.9 2021
POVOZILA SRNO
S strani občanke smo bili obveščeni, da je v naselju Spodnje Palovče povozila srno in poškodovala vozilo. Voznica je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v postopku osebo, pri kateri so na podlagi odredbe za preiskavo stanovanja opravili hišno preiskavo in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli NN zeleno posušeno snov, rastlinskega izvora in 13 manjših svežih rastlin-sum konoplja. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru., kjer je neznani storilec prerezal dve pnevmatiki. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

NAJDEN DENAR NA BANKOMAOMV POTOK PRI KOMENDITU
Zaposlen na OMV Potok pri Komendi je na bankomatu našel denar in sicer bukovec za 50 evrov. Napisan zapisnik o najdenih stvareh in v kolikor se ne najde lastnik denarja, sledi hramba denarja.

DELOVNA NESREČA V PODJETJU KAM SCHLENK D.O.O
Policisti so v podjetju Kamnik-Schlenk d.o.o obravnavali delovno nesrečo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. POŠKODOVANJE VOZILA
Policisti so v Kamniku obravnavali poškodovanje vozila na parkirnem prostoru., kjer je neznani storilec poškodoval pokrov od goriva. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

22. 9. 2021
KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA AKOMULATORJA
Neznani storilec je na Kamniški obvoznici odtujil akumulator od semaforja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer so se sprli mama in hči in s tem kršili javni red in mir. Kršiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

23. 9. 2021
KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje groženj. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO KOLESARJA
Na območju Starega gradu se je zgodila prometna nesreča z udeležbo kolesarja. Kolesar je zadobila lahke telesne poškodbe. Sledi zbiranje obvestil o prometni nesreči in ustrezen ukrep.

24. 9. 2021
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se dve osebi sprli in stepli in s tem kršili javni red in mir. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru.

VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO V ŠMARCI
Neznani storilec je v naselju Šmarca s primernim orodjem na vzvod vlomiti v stanovanjsko hišo. Iz notranjosti je odtujil več koso zlatnine. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

ZASEG TRAKTORJA
Policisti so imeli v Kamniku postopek z voznikom traktorja, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil traktor proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZASEG OSEBNEGA AVTMOBILA
Policisti so imeli v naselju Križ postopek z voznikom osebnega avtomobila, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bil osebni avtomobil proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA CANKARJEVI CESTI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila na Cankarjevi cesti v Mekinjah. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

25. 9. 2021
ZASEG AVTO VLEKE
Policisti so imeli v Kamniku postopek z voznikom avto vleke, ki ga je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bila avto vleka proti potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V MOSTAH
Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v naselju Moste. Drugi udeleženec je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

TATVINA V SUPERNOVI
Policisti so v Supernovi obravnavali tatvino artiklov v trgovini Chempion. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VLOM V TOVORNO VOZILO
Policisti so v Kamniku obravnavali vlom v tovorno vozilo, kjer je NN storilec odtujil akumulatorsko baterijsko vrtalko znamke Makita z pripadajočo opremo, dodatno baterijo s polnilcem, svedri, piramido in nastavki za vijačenje vijakov. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

26. 9. 2021
POŠKODOVANJE REKLAMNE TABLE NA PEROVEM
Neznani storilec je preko noči v TPC Perovo poškodoval reklamno tablo in izruval ciprese pred lokalom Kantina. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo