Kronika policijske postaje Kamnik (od 27.3. do 2.4.2017)

0
2821

27.3.2017
TATVINA TRAKTORSKIH PNEVMATIK
Iz podjetja v Kamniku smo bili obveščeni o tatvini traktorskih pnevmatik. Ugotovljeno je bilo, da so neznanci vstopili v šotor podjetja iz katerega so odtujili okoli 50 traktorski pnevmatik ter podjetje oškodovali za okoli 8000 evrov.

28.3.2017
TATVINA VOZILA NA STELETOVI
Policisti Policijske postaje Kamnik smo bili obveščeni o tatvini vozila. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec preko noči s parkirišča na Steletovi ulici odtujil osebni avtomobil znamke Renault Clio. Lastnika vozila je oškodoval za okoli 9000 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo

29.3.2017
VLOM V KLET
V Kamniku je neznani storilec vlomil v klet in iz nje izvršil tatvino orodja v vrednosti okoli 500 evrov. Policisti za storilcem še poizvedujemo.

30.3.2017
PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO MOTORISTA V MEKINJAH
V Mekinjah je prišlo do prometne nesreče v kateri je bil udeležen motorist. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti pri zavijanju v levo odvzela prednost motoristu, ki se je na kraju lahko telesno poškodoval. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA V ŠMARCI
Policisti smo v Šmarci obravnavali prometno nesrečo s pobegom. S pomočjo drugega udeleženca v prometni nesreči, smo pobeglega voznika izsledili. Ugotovili smo, da gre za voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja, ki je vozil neregistrirano vozilo pod vplivom alkohola 1.05 mg/l. Zoper povzročitelja sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik, zaseženo pa mu je bilo tudi vozilo.

31.3.2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku smo osebi zasegli snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana.

1.4.2017
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
V Kamniku smo kršitelja, ki je navijal glasno glasbo oglobili po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

2.4.2017
KURJENJE V NARAVNEM OKOLJU
Obveščeni smo o kurjenju v naravnem okolju na Perovem. Ugotovljeno je bilo, da je občan pri vrtičkih kuril veje. Na kraju so gasilci PGD Kamnik ogenj pogasili. Zaradi razglašene velike požarne ogroženosti naravnega okolja na celotnem območju Slovenije z dne 31.3.2017, je bil kršitelju izdan plačilni nalog po Uredbi o varstvu pred požarom v naravnem okolju.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo