Kronika policijske postaje Kamnik (od 24.4. do 26.4.2017)

0
2481

24.4.2017
PONAREJEN BANKOVEC
V poslovalnici Deželne banke v Kamniku so pri štetju dnevnega izkupička odkrili ponarejen bankovec za 10 evrov. Bankovec je bil proti zapisniku zasežen po opravljenem pregledu pa sledi kazenska ovadba na državno tožilstvo.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, kateri so zasegli snov in pa kovinski mlinček z delci NN zeleno-rjave posušene snovi rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi bo, zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

25.4.2017
VLOM V HIŠO V MOSTAH
PP Kamnik je bila obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo v Mostah. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec preko noči na vlomen način prišel v notranjost hiše iz katere pa ni ničesar odtujil in lastnika oškodoval za okoli 1000 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V KAMNIKU
Policista sta v naselju Kamnik imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,81 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan predlog za uvedbo postopka na Okrajno sodišče Kamnik.

26.4.2017
VLOM V GOSPODARSKO POSLOPJE
PP Kamnik je bila obveščena o vlomu v gospodarsko poslopje na Križu. Ugotovljeno je bilo da je neznani storilec preko noči z lomljenjem cilindrične ključavnice vlomil v gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši iz katerega je odtujil več kosov orodja in prijavitelja oškodoval za okoli 300 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo