Kronika policijske postaje Kamnik (od 28.4. do 7.5.2017)

0
2336

28.4.2017
IZLIV VODE
Policisti smo bili obveščeni o izlivu vode v stanovanju v Kamnik. Do izliva e prišlo zaradi okvare strehe in močnega naliva. Gasilci PGD Kamnik so vstopili v stanovanje in streho sanirali. Policisti pa smo izdali potrdilo o vstopu v stanovanje.

29.4.2017
TATVINA V TRGOVINI HOFER
V trgovini Hofer je občanka Kamnika opravila nakup. Poleg tega je tri artikle pospravila v svojo torbico in jih odnesla mimo blagajne ne da bi jih plačala. Pri dejanju jo je zalotil varnostnik. Zoper njo bo podana kazenska ovadba.

30.4.2017
TATVINA TABLICE
Preko noči je neznanec na parkirišču na Livarski ulici s parkiranega vozila odtujil zadnjo registrsko tablico.

1.5.2017
PADEL PRI SESTOPU IZ SV. MIKLAVŽA
Policisti smo bili obveščeni, da je na sv. Miklavžu v Tuhinjski dolini s pobočja padel moški.
Ugotovljeno je bilo, da je občanu pri sestopu s sv. Miklavža proti vasi Gradišče v Tuhinju s peš poti zdrsnilo okoli 70-100m po strmem pobočju. Prvo pomoč so mu nudili gorski reševalci, ki so ga transportirali do mesta, kjer ga je prevzelo reševalno vozilo iz ZD Domžale.

3.5.2017
TATVINA CIGARET
Policisti smo v eni izmed trgovin na območju Kamnika obravnavali tatvino cigaret, in sicer je neznani storilec izkoristil odsotnost prodajalke ter iz prodajnega pulta izvršil tatvino cigaret vrednih okoli 40 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

4.5.2017
PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Policisti so v Mostah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo petih vozil. Na kraju je bilo ugotovljeno, da v prometni nesreči ni nihče telesno poškodovan in so udeleženci že sami pred prihodom policistov na kraj izpolnili Evropsko poročilo, prav tako so se dogovorili o krivdi in nastali škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.

5.5.2017
TATVINA DENARNICE V TIVOLIJU
Na policijski postaji Kamnik je oškodovanka prijavila tatvino torbice v Ljubljani. Neznanec je izkoristil nepazljivost občanke in iz klopce v parku Tivoli odtujil manjšo črno usnjeno torbico z vsebino. Sledi odstop kaznivega dejanja na pristojno policijsko postajo.

TATVINA KOLESA
V stanovanjskem bloku v Kamniku je neznanec iz odklenjenih skupnih kletnih prostorov odtujil žensko gorsko kolo znanke Raleigh, belo-roza barve, NN številk in lastnico oškodoval za 80 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

7.5.2017
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V MOSTAH
V Mostah pri Komendi so policisti imeli v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je pokazal vrednost 0,77 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je voznik brez urejenega bivališča v RS. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje in bo priveden v postopek na sodišču.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo