Kronika policijske postaje Kamnik (od 08.05. do 14.05.2017)

0
2606

08.05.2017
VLOM V PODJETJE IN TATVINA VOZILA
Policisti PP Kamnik so obravnavali vlom v podjetje v Kamniku in tatvino vozila, in sicer je neznanec v času med 6.5.17 in 8.5.17 vlomil v poslovni objekt podjetja. Tam je nato v pisarni vzel originalni ključ tovornega vozila ter z njim odtujil omenjeno vozilo. Nastal je materialna škoda za okoli 20000 evrov.

TATVINA TREH MOTORNIH ŽAG
Na Policijski postaji Kamnik je oškodovanec podal prijavo za kaznivo dejanje tatvine, saj mu je neznani storilec v času 14 dni iz odprte garaže odtujil tri motorne žage v skupni vrednosti okoli 1200 EUR. Policisti zbirajo obvestila in sledi kazenska ovadba.

09.05.2017
PROMETNA NESREČA V VOLČJEM POTOKU
Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Volčjem Potoku. Po prihodu policistov na kraj so se udeleženci sami dogovorili o krivdi in povedali, da ne potrebujejo obravnavo policije.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policist Policijske postaje Kamnik je imel na eni izmed Kamniških ulic v postopku občana, ki mu je zasegel alu zvitek z neznano rjavo snovjo. Za sledno se sumi, da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana v analizo in v primeru pozitivne analize na prepovedane droge, zoper občana sledi ustrezen ukrep.

10.05.2017
UGRIZ PSA V KOMENDI
Na Policijsko postajo Kamnik je poklicala občanka Komende in prijavila, da jo je ugriznil sosedov pes. Na kraju je patrulja ugotovila, da je tega dne ure pes, ki ni bil primerno zavarovan pritekel do prijaviteljice in jo ugriznil v levo stegno. Lastniku psa je bil izdan plačilni nalog.

11.05.2017
TATVINA PNEVMATSKEGA HIDRAVLIČNEGA KLADIVA
Na Ljubljanski cesti v Kamniku sta dva neznana storilca izvršila tatvino pnevmatskega hidravličnega kladiva znamke Bobcat, starega cca. 10 let. Nastala je materialna škoda za okoli 3000 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

ROP ZLATARNE V KAMNIKU
V Kamniku je prišlo do ropa Zlatarne. Ob prihodu na kraj je patrulja policistov policijske postaje Kamnik zavarovala kraj kaznivega dejanja, zbrala prva obvestila in preverila okolico v zvezi morebitne izsleditve storilcev. Primer je v nadaljnjo obravnavo prevzela ogledna skupina kriminalistov iz Ljubljane.

12.05.2017
TATVINA CIGARET
Iz trgovine v Kamniku je bilo sporočeno, da je prišlo do tatvine cigaret. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec izkoristil odsotnost prodajalke in izpod prodajnega pulta izvršil tatvino paketa cigaret in odšel iz trgovine. Nastala je materialna škoda za okoli 34 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PEROVEM
Na PP Kamnik se je zglasil občan in povedal, da mu je neznani voznik z neznanim vozilom v TPC Perovo poškodoval tam parkiran osebni avtomobil. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom v času med 15:50 in 17:00 uro, zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v pravilno parkiran osebni avtomobil oškodovanca, ter s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu posredoval svoje podatke in podatke o vozilu. Nastala je materialna škoda za okoli 350€. Sledi zbiranje obvestil.

13.05.2017
TATVINA MOTORNIH ŽAG V SPODNJIH STRANJAH
V kraju Stranje je prišlo do tatvine treh motornih žag, vrtalnega stroja in kotne brusilke. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec preko noči iz odklenjene garaže na omenjenem naslovu odtujil 3x motorne žage Husquavarna 560XP, 550XP, 346XP; kotno brusilko DEWALT in električno vrtalko Bosch. S tem dejanjem je prijavitelja oškodoval za cca. 3500 EUR. Sledi kazenska ovadba.

14.05.2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V VOLČJEM POTOKU
Na parkirišče v Volčjem Potoku je prišlo do prometne nesreče, in sicer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v zadnji del parkiranega last oškodovanca ter po trčenju s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil ustrezne podatke. Nastala materialna škoda za cca. 1000 EUR. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo