Vprašanje za občinske svetnice in svetnike Občine Domžale (NOV!CE 7 2017)

0
2538

Občani se obračajo na nas z vprašanjem Občinskemu svetu, če bi le ta podprl predlog, naj bi se prireditev Kuhna na plac odvijala vsako soboto, tudi v zimskih mesecih, v ta namen postavljenem šotoru.

Na občinske svetnice in svetnike smo preko elektronske pošte naslovili zgornje vprašanje. 

Posredujem odgovor Teje Hauptman z občine Domžale. Naj dodam, da bi tudi naša, Rezina kuhna, z veseljem kuhala vsako soboto na nadvse uspešni Kuhni na plac, a se strinjam, da je ta trenutek zelo težko. Mogoče nam uspe kdaj v prihodnosti. Do takrat pa uživajmo vsako prvo soboto v mesecu, družimo se in si privoščimo dobro hrano. Srečno.

Alenka, s strani obiskovalcev Kuhne na plac dobivamo enake predloge. Je pa dejansko tako, da si Občina Domžale kot organizator dogodka ne more privoščiti vsako soboto, da dela samo ta projekt. Kuhna na plac je ogromen organizacijski, finančni in logistični zalogaj, na katerem za enkrat delamo trije ljudje. Strošek celodnevne Kuhne na plac je kar velik, prav tako je v proračunu zagotovljeno le toliko število Kuhen, kot smo jih napovedali. Se pa lahko zgodi tudi kakšna decembrska ali izredna Kuhna letos, vendar o tem v tem trenutku še nimamo časa premišljevati. Torej, s strani obiskovalca je vsakotedenska zadeva seveda zelo želena, s strani organizatorja pa žal ni izvedljiva.
Hvala za razumevanje!

 

Oglasno sporočilo