“Najmodrejši” iz Doba prvaki Veteranske lige 2017!

0
5750

Pa jo imamo! Lovoriko, seveda!
Veterani NK Roltek DOB, ki so letošnjo sezono po rednem ligaškem delu končali na vrhu veteranske lige, so na zaključnem FINALU NAJBOLJŠE ČETVERICE- FINAL 4, ki je letos potekal v Radomljah, OSVOJILI SVOJ PRVI NASLOV PRVAKA VETERANSKE LIGE!

V polfinalnem obračunu so se Dobljani pomerili z sosedi “Mlinarji” iz NK Radomlje.
O finalistu so odločali streli z bele točke, saj se je “VasClassico” po rednem delu končal z 2:2. V ” nogometni loteriji” so bili uspešnejši Dobljani, ki so “večne rivale” le ugnali in se uvrstili v veliki finale.

Za Dobljane sta v rednem delu tekme zadela Repnik Miro in Smolnikar Simon.

V drugem polfinalu so veterani NK Črnuče ugnali NK Termit Moravče z 1:0.
Sledil je veliki finale, v katerem so za svojo prvo lovoriko “Najmodrejši “iz Doba z 1:0 ugnali NK Črnuče. V polno je za zmago Dobljanov zadel Gasior Matjaž.

Jani Jeraj-selektor prvakov-veteranov Nk Roltek Dob

Za Veterane iz Doba je to prvi naslov prvaka. Pot do naslova je bila sicer dolga in naporna, saj je liga izredno močna in kakovostna, zagotovo pa so k naslovu pripomogle letošnje priprave na slovenski Obali. V prejšnji sezoni so Dobljani postali podprvaki, no letos so svoje odlično delo kronali s prestižno lovoriko.

“Ekipa je fantastična, vzdušje v njej je izredno pozitivno in  je na najvišji možni ravni. imamo neuničljivo voljo in veselje do nogometa, vsako leto smo boljši, no ja, letos pa ..najboljši!!!”,  z nasmehom na koncu doda selektor prvakov iz Doba, Jani Jeraj.
___________________________________________
EKIPA PRVAKOV VETERANSKE LIGE 2016/2017
Ogorevc Gašper-Kobra(vratar),Smolnikar Marijan, Brzovič Rok, Romih Damijan, Kos Robert, Urban Kavcic-Jaro, Us Roman, Smolnikar Marijan, Gasior Matjaž, Grošelj Peter, Kunstelj Matjaž-Combi, EL-Enes, Repnik Miro, Erik Simonič Erik, Jug Srečko, Vale Matej, Papič Borut,Cerar Matjaž-Ceki, Cerar Simon, Avbelj Matjaž in selektor Jeraj Jani.

____________________________________________

17.junija 2017 Dobljani odhajajo na vsakoletni, sedaj že tradicionalni “DUPLEŠKI DAN NOGOMETA”, kjer se bodo ob prazniku nogometa v Dupleku na revialni tekmi pomerili z domačo veteransko ekipo NK DUPLEK.

Čestitke Veteranom iz Doba za izjemne nogometne predstave in zasluženo osvojeno lovoriko.

Gregor Horvatič
Stiki z javnostjo Nk Roltek Dob

E: nkroltekdob@gmail.com

M: +386 30 688 333

 

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Oglasno sporočilo