Znana reprezentanca za nastop na EP na Veliki planini

0
2657

Po  drugi tekmi Pokala Slovenije v gorskih tekih na Ratitovcu je znana reprezentanca za nastop na EP na Veliki planini:  Pravljičnih sedem tekačev KGT Papež  bo obleklo reprezentančni dres (Habjan, Uršič, Sušnik, Cvet, Bregar, Kovačič, Koligar).

Članska in mladinska proga na teku na Ratitovec je bila  izbirna za nastop v reprezentanci.

Tine Habjan

Mladinci in članice  so tekli na progi 7,3km  (v. r. 870m). Najboljši  mladinec je bil tekač KGT Papež Tine Habjan  (51:31), sledil  mu je klubski kolega Nejc Uršič,  četrti pa Rok Sušnik; vsi trije so člani mladinske reprezentance.   Med članicami je bila zmagovalka Mojca Koligar (54:40), Jasmina Jelovšek  tretja (obe KGT Papež),  reprezentančni dres bo oblekla  Koligarjeva.

Nejc Uršič

Rok Sušnik

Mladinke so morale premagati 3,8km/ 630m v.r. , Kamničanka Nuša Mali (34:01) – ŠKD Sela je članica reprezentance mladink.

Pri  članih je svojski  tek tekel Miran Cvet (KGT Papež)  , kot zmagovalec  premagal 11,1km in 1170 v.r. s časom 1:04:26, sledil mu je Rok Bratina,  kot tretji Gašper Bregar  in četrti Luka kovačič (oba KGT Papež).

Pravljičnih sedem tekačev KGT Papež  bo obleklo reprezentančni dres (Habjan, Uršič, Sušnik, Cvet, Bregar, Kovačič, Koligar) in zastopalo Slovenijo na EP na Veliko planino.

Ponosni smo na naše reprezentante  in držimo pesti za čim boljši nastop!

Mira Papež

Oglasno sporočilo