Znova nov rekord – letos kar devet zlatih poklicnih maturantov Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik

0
3519

5. julij je dan, ki so ga letošnji maturantje napeto pričakovali, saj takrat napoči trenutek, ko izvemo, kako so zaključili srednješolsko izobraževanje na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik. Nestrpno čakanje se je še kako poplačalo – vseh 72 dijakinj in dijakov, ki so poklicno maturo opravljali v spomladanskem roku, jo je tudi uspešno opravilo. Zopet stoodstotni – hura in čestitke! A to še ni vse! Še en močan hura si zaslužimo, in to kar devetkraten – toliko je namreč naših zlatih poklicnih maturantov.

.

“>Pa tudi to še ni vse – Manca Oražem, dijakinja programa predšolska vzgoja, je zbrala vseh možnih 23 točk in tako postala zlata maturantka s pohvalo za izjemen uspeh. Nasmeh na srečnih obrazih pa se je zasluženo narisal tudi ostalim zlatim dijakinjam in dijaku Nuši Potrpin Hojnik, s programa ekonomski tehnik, ter našim predšolskim Roku Brišniku, Manci Vehovec, Saneli Bešič, Pii Cerar, Špeli Kadunc, Sari Spruk in Kani Vincek.

 

Naj povemo še, da se ne ponašamo le z rekordnim številom zlatnikov, občudovanja vredno je tudi povprečno število točk, ki so ga na poklicni maturi zbrali naši dijaki. To znaša kar dobrih 17 točk in pol, pri odraslih udeležencih pa le majčkeno manj kot 16 točk.

Zdaj pa res zaslužene na počitnice, potem pa uspešno pri izbranem študiju ali delu!

… mi pa nestrpno čakamo še (zlate) rezultate splošne mature …

ISKRENE ČESTITKE!

Vir: Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Oglasno sporočilo