Kronika Policijske postaje Kamnik (od 10.7. do 16.7.2017)

0
3222

10.07.2017
PIJANA VOZNICA
Policisti so v Kamniku ustavili voznico, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen ji je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznica 0,70 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Prepovedana ji je bila nadaljnja vožnja in odvzeto vozniško dovoljenje. Zoper voznico bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

SPOR MED PARTNERJEMA
Kamniški policisti smo na območju Domžal obravnavali spor med partnerjema. Ta sta se sprla zaradi denarja in neplačevanja položnic. Ker sta si ob tem si izrekla tudi nekaj žaljivk in groženj, jima bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

11.07.2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Policisti smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Komendi. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na vzvod vlomil skozi vrata terase vstopil v notranjost iz katere je odtujil denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

12.07.2017
VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL
V Kamniški Bistrici je bilo vlomljeno v osebno vozilo, in sicer je v dnevnem času,  neznani storilec razbil trikotno steklo na prednjih levih vratih vozila, nato pa iz vozila odtujil žensko torbico z vsebino. Lastnica je bila oškodovana za 650 evrov.

13.07.2017
PROMETNA NESREČA
Policisti smo bili obveščeni o prometni nesreči z manjšo materialno škodo na Novem Trgu, kjer sta trčila dva voznika osebnih vozil, ki sta se sama dogovorila glede nastale škode. Izdano je bilo obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

14.07.2017
TATVINA V TRGOVINI TUŠ
Obveščeni smo bili o tatvini mesa v trgovini Tuš v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je poslovodkinja v trgovini opazila žensko, ki je poleg ostalega nakupa v torbico pospravila se kos mesa. Zoper storilko bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

15.07.2017
KAMEN POŠKODOVAL VOZILO
Iz Malega gradu v Kamniku je na parkirano vozilo padel kamen in poškodoval vetrobransko steklo. Lastnik vozila je oškodovan za okoli 100 EUR.

16.07.2017
TATVINA REGISTRSKE TABLICE
Na policijsko postajo se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino registrske tablice, ki mu je bila v Kamniku odtujena z motorja. Sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo