Članice ŽNK Radomlje pričele s pripravami

0
3172

V ponedeljek, 17. julija 2017, je članska ekipa ŽNK Radomlje pod vodstvom trenerja Petra Kristana pričela s pripravami na sezono. Na uvodnem treningu v Športnem parku Radomlje se je zbralo 22 nogometašic, vključno z novimi okrepitvami, tri pa se bodo pripravam priključile v prihodnjih dneh.

Dekletom in staršem so se predstavili tudi novi člani ŽNK Radomelj: športni direktor Marko Kous, kondicijski trener Robi Kreft in novi trener ekipe DU17 Gregor Mohar. Pred treningom so igralke prejele tudi novo opremo za treninge. Po uvodnih nagovorih Marka Kousa, Uroša Juračiča in Petra Kristana so dekleta, ki so se jim pridružile tudi nekatere igralke ekipe DU17, pričele s treningom. Vratarki Pia Božič in Nika Šapek sta trenirali skupaj z Urošem Juračičem, medtem ko so ostale nabirale kondicijo pod budnim očesom Petra Kristana, Zvoneta Čosića in Robija Krefta.

Slednjega so nekatera dekleta že spoznala v preteklem tednu, ko so se že začele neuradne priprave, ki so bile namenjene nabiranju kondicije. Pred odhodom na priprave na Roglo bosta članska in kadetska ekipa trenirali v domačem okolju, prva pripravljalna tekma pa bo odigrana prav na Rogli. Točen datum in nasprotnika pa vam sporočimo v kratkem.

Danes dekleta nadaljujejo priprave po Kamniškimi planinami, saj bo trening potekal v Športnem parku Virtus na Duplici.

A.S.
Foto: Rok Zore

Oglasno sporočilo