Francoski Olympique de Marseille nasprotnik v 4. krogu kvalifikacij za Ligo Evropa!

0
1930

Nogometaši Domžal so z včerajšnjo fantastično zmago proti Freiburgu zasluženo prišli do uvrstitve v 4. krog kvalifikacij za evropsko ligo. Ples kroglic, ki je bil v Nyonu opravljen danes ob 13. uri, je domžalski zasedbi za nasprotnika na zadnji stopnički pred evropsko jesenjo dodelil francoski Olympique de Marseille!

Evropska liga – 4. krog kvalifikacij:

NK Domžale – Olympique de Marseille

Prva tekma bo na sporedu 17. avgusta, povratna v Franciji pa teden dni kasneje (24. avgusta).

Matej Oražem, športni direktor: “Vedeli smo, da nas za preboj v Ligo Evropa čaka izjemno visoka ovira in žreb je to potrdil. Pred nami sta dve novi izjemni tekmi, pravi spektakel se obeta že 17. avgusta v Stožicah. S podporo, kot smo jo bili deležni včeraj, pa smo že dokazali, da je možno prav vse. V kratkem času bomo v evropskih tekmovanjih gostili še tretjo ekipo iz najmočnejših petih lig, kar je izjemen dosežek. Nikakor pa se tu ne mislimo ustaviti.”

Simon Rožman, trener: “Vsi se dobro zavedamo kakovosti francoskega moštva in hkrati vemo, kaj Marseille pomeni v evropskem prostoru. Nedvomno lahko rečem, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da uresničimo naše sanje. V tem času pred prvo tekmo se bomo skušali čim bolje pripraviti nanje in tako prvo tekmo pred našimi navijači pričakati v najboljši možni podobi. Znova se nadejamo močne podpore rumene družine, ki je na vseh treh letošnjih evropskih tekmah dodala pomemben kamenček v mozaik naših zmag.”

NK Domžale

Oglasno sporočilo