Kronika Policijske postaje Kamnik (od 19.9. do 24.9.2022)

0
608

19.9.2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Moste obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu, ki jo je povzročil voznik, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo pobegli voznik le te izsleden mu sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
V industrijski coni Žeje je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil nepreviden voznik. Le-ta je namreč zaradi odvzema prednosti v križišču trčil v drugo vozilo. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

20.9.2022
PROMETNA NESREČA
Izven naselja Podgorje je prišlo do prometne nesreče, zaradi vožnje po nasprotnem voznem pasu voznice, ki je trčila v nasproti vozeče se vozilo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Duplica–Kamnik na izvozu za Šmarco je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročil močno vinjen voznik, ki spremembe smeri vožnje ni nakazal z utripalkami, prav tako pa je s prednjo levo pnevmatiko zadel robnik cestnega otoka, zapeljal deloma na cestni otok in oplazil prometni znak, last občine Kamnik. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu, prav tako pa sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

21.9.2022
UGRIZ PSA
V Kamniku so policisti obravnavali napad psa, ki je ugriznil in napadel drugega psa. Ker je bil pes spuščen in brez nadzora lastnika, bo zoper lastnika uveden prekrškovni postopek po zakonu o zaščiti živali.

KRAVE SO SI PRIVOŠČILE AVTO
Policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila na planini Kisovec. Pri pregledu avta je bilo ugotovljeno, da so vozilo poškodovale krave, saj so bile na vozilu najdene odrgnine, slina in podobne sledi. Oškodovanka je dogodek prijavila za uveljavljanje škode na zavarovalnici, mleko kisovških krav pa bo odslej vsebovalo nekaj več železa.

SNAHA SE SPRAVILA NA TAŠČO
Policisti so posredovali v Godiču, kjer se je snaha nedostojno vedla do svoje tašče in jo žalila z neprimernimi žaljivkami. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

22.9.2022
TATVINA KOLES V NASOVČAH
Neznani storilec je v naselju Nasovče izpred stanovanjske hiše odtujil tri kolesa in sicer moško treking kolo znamke Winora, črno rdeče barve, moško kolo znamke Winora, črno modre barve in žensko gorsko kolo Kilimanjaro, črno bele vijolične barve. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR MED SOSEDI
Policisti so posredovali na Duplici, kjer se je soseda nedostojno vedla do svoje sosede in jo žalila z neprimernimi besedami. Kršiteljici je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

23.9.2022
PROMETNA NESREČA
Na regionalni cesti Vodice-Moste je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročila neprevidna voznica, le ta je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v pred seboj stoječe vozilo, drugi voznik pa posledično v vozilo pred seboj. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v Stahovici obravnavali prometno nesrečo med dvema tovornima voziloma, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika voznika, ki je oplazil drugo stoječe tovorno vozilo. Na kraju je bil povzročitelju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

24.9.2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Ljubljanski cesti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi nepravilnega premika z vozilom povzročil voznik, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovanki nudil svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo pobegli voznik le te izsleden mu sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Policijska postaja Kamnik

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here