NOVA SEZONA športnih plesov v KING dance studiu

0
2013

Hitro so minili poletni dnevi in ponovno se bomo lahko prepustili plesnim ritmom, gibom, se učili plesnih korakov standardnih in latinsko-ameriških tekmovalnih plesov ter uživali v družbi dobrih ljudi, ki jih združuje ljubezen do plesa.

Lanska sezona je bila za vse tekmovalne pare iz plesnega kluba Feniks, za katerega plešejo plesalci v studiu, precej zapolnjena z obveznostmi in  udeležbami na tekmovanjih. Za nekatere je bila sezona zelo uspešna, za nekatere nekaj povsem novega, med drugimi sta si najmlajša člana, Jaka Bizjak in Maruša Dyvinets, ki sta se sploh prvič udeležila tekmovanja v pilotnem projektu priplesala nalepke z zlatim in srebrnim leskom za posamezen ples.  Te, verjamemo,  so ju dodatno  vzpodbudile še za novo sezono  in  uspešne nastope v nadalje. Nekaj je bilo tudi primerov kjer so se pari razšli in si izbrali novega plesnega partnerja znotraj samega kluba ali pa izven meja države, kar se je odločil storiti tudi slovenski plesalec Miha Žerjav o katerega uspehih smo že poročali preteklo sezono. Z novo plesalko iz sosednje Madžarske trenirata nekaj mesecev, mi pa že nestrpno pričakujemo njun ples in odločitev katero državo bosta predstavljala.

V zadnjem tednu septembra vabimo vse željne plesa v paru, v starosti od 4 do 18 let, na teden odprtih vrat v studio KING dance, starejši (ne)tekmovalni pari ali posamezniki pa pričnejo z mesecem oktobrom v športni, začetni ali nadaljevalni skupini. Pridružite se nam in doživite plesni svet v 1. nadstropju Tuš centra Domžale v KING dance studiu.

Špela Kralj

Oglasno sporočilo