Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 13. 11. do 19. 11. 2017

0
2498

13. 11. 2017
VLOM V ZABOJNIK IN TATVINA TOVORNEGA VOZILA V MENGŠU
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v zabojnik in tatvini tovornega  vozila  v  Mengšu.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec neovirano  prišel  na  delno ograjeno dvorišče poslovnega objekta v Mengšu. Tam  je  s  primernim  orodjem  na  vzvod,  skozi  vrata, vlomil v kovinski kontejner,  vstopil  vanj,  ter  iz  predala pisalne mize odtujil kontaktne ključe tovornega vozila Renault, Master 2.3 DCI, bele barve, letnik 2016. S
kontaktnimi   ključi   je  zapustil  kovinski  kontejner  in  pristopil  do navedenega  vozila,  katerega  je nato odklenil, zagnal motor ter se z njim odpeljal  z  dvorišča  neznano kam. Z opisanim je neznani storilec podjetje oškodoval  za  okoli  20.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PŠATI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Pšati. Ugotovljeno  je  bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod, skozi  dvokrilna  garažna  vrata,  vlomil  v notranjost stanovanjske hiše v Pšati  in  iz  nje  odtujil  nakit. Z opisanim je neznani storilec lastnika oškodoval  za  okoli  1.900  EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V RADOMLJAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Radomljah.  Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na  vzvod  vlomil skozi leseno okno ter iz nje odtujil nakit in gotovino. Z opisanim  je  neznani  storilec  lastnika  oškodoval  za  okoli  1000  EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 11. 2017
ZASEGA PREPOVEDANE DROGE
Policisti  Policijske  postaje  Domžale  so  imeli  v  Radomljah v postopku kršitelja  katerima  so  zasegli  manjšo  količino  prepovedane  droge. Pri prekrškovnem   organu  Policijske  postaje  Domžale  bodo  policisti  zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

16. 11. 2017
ZASEG PREPOVEDANE DROGE
Policisti  Policijske  postaje  Domžale  so  imeli  v  Ljubljani v postopku kršitelja  kateremu  so  zasegli  manjšo  količino  prepovedane  droge. Pri prekrškovnem   organu  Policijske  postaje  Domžale  bodo  policisti  zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

17. 11. 2017
TATVINA KOLESA V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  tatvini  kolesa v Domžalah. Ugotovljeno  je  bilo  da je neznani storilec v Domžalah pred Breza Centrom odtujil  tam  parkiran žensko kolo znamke Balance Cross Motion, črne barve, neznanih  številk  okvirja.  S  tem  dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnico   za  200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

17. 11. 2017
PRIJETA PRI TATVINI V TRGOVINI V DOMŽALAH
Policisti  Policijske postaje Domžale so bili obveščeni o prijetem storilcu tatvine  v  trgovini  v  Domžalah.   Na  kraju  je  bilo ugotovljeno, da je storilec  v  trgovini izvršil tatvino oblačil v znesku 200 EUR. Storilec je bil  prijet  s  strani  varnostnika.  Zoper  storilca sledi KO na pristojno sodišče.

18. 11. 2017
TATVINA KOLESA V SREDNJIH JARŠAH
Policisti  PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kolesa v Srednjih Jaršah. Ugotovljeno  je  bilo  da je neznani storilec v Srednjih Jaršah odtujil tam parkirano   moško  kolo  znamke  Miles, tipa C-Lite, št. okvirja TJ1110977, sivo  bele barve. S tem dejanjem je neznani storilec oškodoval lastnika  za 360 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Domžalah.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na  vzvod  skozi  pritlično okno vlomil v hišo, kjer je pregledal prostore, vendar  iz  neznana  vzroka  odstopil  od  dejanja   tako  da je ostalo pri poskusu.  Z  opisanim  je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 1000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Domžalah.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na  vzvod skozi pritlično okno vlomil v hišo, kjer je pregledal prostore in odtujil  zlatnino.   Z  opisanim  je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli  10.620  EUR.  Policisti  v  zvezi  opisanega nadaljujejo z zbiranjem
obvestil.

19. 11. 2017
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V DOMŽALAH
Policisti  PP  Domžale  so  bili  obveščeni  o  vlomu v stanovanjsko hišo v Domžalah.  Ugotovljeno  je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na  vzvod  skozi okno, v II. nadstropju stanovanjske hiše in skozi stranska vhoda  vrata  v garažo poskušal vlomiti v notranjost stanovanjske hiše, kar pa  mu  ni  uspelo  in je dejanje ostalo pri poskusu. Z opisanim je neznani storilec  lastnika oškodoval za okoli 1000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti  pri  terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj, predvsem s področja  premoženjske kriminalitete (razne tatvine, vlomi v objekte, itd). V  sled  navedenega vse občane pozivamo na večji poudarek pri samozaščitnih ukrepih  (zaklepanje  vrat  stanovanj,  hiš  in vozil, ustrezno zavarovanje vrednejših predmetov, itd).

Policisti  policijske  postaje  Domžale  naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli   posebnosti   (sumljive  osebe,  sumljiva  vozila,  itd)  ali pridobitve  koristnih  informacij,  ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh  protipravnih  dejanj,  le  te  sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska     številka     01/724-65-80),     na    elektronski    naslov
pp_domzale.pulj@policija.si,  na  brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo