Člani Medobčinskega društva Sožitje so se veselili ob novoletnem druženju

0
1964

V Kulturnem domu Radomlje se je popoldan v okviru Medobčinskega društva Sožitje odvijalo novoletno druženje, kjer se je zbranim pridružil tudi župan Marjan Šarec skupaj z županom Občine Komenda Stanislavom Poglajnom, s podžupanom Občine Mengeš Bogom Ropotarjem, direktorico Zveze Sožitje Matejo De Reya in predsednico Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjano Novak.

Predsednica Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjana Novak je ob pričetku kulturne prireditve strnila svoje misli z zahvalo vsem, ki jih podpirajo.

.

“>.”>Župan Marjan Šarec pa je s košarico zdravja članicam in članom Medobčinskega društva Sožitje namenil naslednjo popotnico v novo koledarsko leto: »V imenu Občine Kamnik vas lepo pozdravljam. Leto je skoraj pri koncu, bilo je lepo, a tudi naporno in včasih težko. Želim vam, da bi se danes predvsem zabavali ter se družili v krogu vaših najljubših in prepričan sem, da boste prijetno poklepetali in si izmenjali številne zgodbe leta 2017.«

Ob tej priložnosti je približno 200 članic in članov Medobčinskega društva Sožitje, njihovih prijateljev, sorodnikov, skrbnikov in rejnikov ter strokovnih sodelavcev in podpornikov društva prisluhnilo dramski skupini Kulturnega društva Mlin Radomlje, ki so pripravili prijetno in poučno gledališko igro z naslovom »Jazbec in njegovo petje«, avtorice Nine Mav Hrovat.

Dedek Mraz jih je obiskal s polnim košem daril in se hkrati spomnil tudi vseh tistih, ki tako ali drugače pomagajo društvu. S strani družbe Petrol in 8 okoliških bencinskih servisov pa je bila Medobčinskemu društvu Sožitje predana donacija v vrednosti 1.600 evrov. Ob zvokih glasbe je sledilo prijetno druženje in obujanje spominov na preteklo leto.

Oglasno sporočilo