Kronika Policijske postaje Kamnik (od 29.12.2017 do 2.1.2018)

0
2575

29. 12. 2017
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Patrulja Policijske postaje Kamnik je bila napotena na Ljubljansko cesto v Kamniku, kjer je prišlo do prometne nesreče. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila spregledala peško, katera je pravilno na prehodu za pešce prečkala vozišče in s prednjim delom vozila trčila vanjo, da je le ta padla po tleh in se telesno poškodovala. Peška je bila z reševalnim vozilom odpeljana na urgenco, zoper voznico osebnega avtomobila pa sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče v Kamniku.

30. 12. 2017
TATVINA LESA V BRIŠAH
Patrulja Policijske postaje Kamnik je obravnavala tatvino lesa v Brišah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec tekom tedna oškodovancu odtujil cca. 5 kubikov hlodovine in ga s tem oškodoval za cca. 400 eurov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA NA KRANJSKI CESTI
Policisti so bili poslani na Kranjsko cesto, kjer je prišlo do prometne nesreče v kateri je bil udeležen osebnega avtomobila kateri je trčil v robnik in poškodoval pnevmatiko in platišče. Obravnave policije ni potreboval, zato mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda.

31. 12. 2017
ZASEG PIŠTOLE ZA IZSTRELJEVANJE RAKET
Na varovanju javne prireditve Pravljični Kamnik, je bil občan dobljen pri izstreljevanju raket na prireditvenem prostoru. Osebi je bila zasežena pištola za izstreljevanje raket, 28 raket za izstreljevanje ter 121 potisnih nabojev. Policisti bodo zoper njega ustrezno ukrepali.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v okolici Kamnika. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo skozi okno v pritličju, nato pa pregledal notranjost hiše in iz nje odtujil za cca. 3.000 € zlatnine. Policisti v zvezi vloma zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

01.01.2018
PROMETNA NESREČA NA ŠUTNI
Policisti so obravnavali prometno nesrečo na Šutni. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik pri nepravilnem premiku z vozilom trčil v parkirano vozilo in s tem lastniku parkiranega vozila na vozilu povzročil materialno škodo. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

02.01.2018
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V KAMNIKU
Policisti so imeli v postopku dva občana, pri katerima je bila najdena neznana rjavo zelena posušena rastlina, za katero se sumi, da je prepovedana droga marihuana. Rastlina je bila občanoma zasežena, policisti jo bodo poslali v analizo in po izvedeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo