Nogometni kljub Vir v pomlad vstopa z novo klubsko upravo!

0
4237

Člani in članice NK Vir so na izrednem občnem zboru izvoli nov upravni odbor.
Na mesto predsednika NK Vir je bil izvoljen Robert Žibert!

Predsednik ŠD Vir Robert Žibert(levo), Predsednik NO ŠD Vir Jurij Šular in trener članske ekipe NK Vir Borut Janža(desno)

Spomladanski del nogometnega prvenstva, ki se nezadržno bliža tudi na Viru, med zimskim prestopnim rokom ni prinesel le novih imen v vrstah nogometašev in nogometašic, pač pa so zato »poskrbeli« člani in članice Športnega društva Vir (ŠD Vir), oz. Nogometnega kluba Vir (NK Vir), saj so 25.janurja 2018 v dvorani Krajevne skupnosti Toma Brejca na Viru izvolili novo vodstvo NK Vir.

Upravni odbor ŠD Vir, oz. NK Vir bo odslej deloval v sestavi:
Rober Žibert (predsednik UO ŠD Vir), Jaka Fetih (podpredsednik UO ŠD Vir), Raša Šömen (blagajnik ŠD Vir), klubski sekretar ŠD Vir pa je postal Aleš Breznik.
Za člane upravnega odbora so bili izvoljeni še Marko Blatnik (sponzorji), Dr. Luka Tičar (Pravna služba), Borut Janža (predstavnik trenerjev) in Uroš Potočnik(svetovalec UO ŠD Vir)

Prisotni na izrednem občnem zboru so izvolili tudi nov 3-članski nadzorni odbor ŠD Vir.
Za člane NO ŠD Vir so bili soglasno izvoljeni Jurij Šular, Dalibor Pojužina in Boštjan Prudič.
Robert Žibert, ki je na mestu predsednika ŠD Vir zamenjal Staneta Sršo, je prisotnim na občnem zboru predstavil novo vizijo kluba:
»Želimo so večjega sodelovanja z Zavodom za šport Občine Domžale, saj je potrebno obnoviti in izboljšati infrastrukturo Športnega parka Vir. Najprej sledi popravilo strehe ter izgradnja novega nadstreška. Želja je tudi nogometno igrišče z umetno travo ter reflektorji, urediti pa je potrebno tudi samo okolico športnega parka«, na kratko predstavi klubske načrte, ki temeljijo na povečanju finančnih sredstev ter krepitvi vseh nogometnih selekcij, ki jih sicer v klubu ni malo, saj se le-ta ponaša s kar osmimi otroškimi nogometnimi selekcijami ( U7, U8, U9, U10, U11, U12, U13 in U15), dvema mladinskima selekcijama (U17 in U19), moško člansko in veteransko selekcijo ter žensko člansko selekcijo. ŠD VIR danes tako šteje preko 180 članov, v klubu pa redno trenira 132 otrok.

V času zimskega premora ekipe redno trenirajo v dvorani OŠ Rodica ter tekmujejo v zimskih ligah in nastopajo na dvoranskih turnirjih po vsej Sloveniji.

Prvenstvo se bo za vse selekcije nadaljevalo v mesecu marcu 2018.

Novice in vse ostale informacije o klubu lahko spremljate ter dobite tudi na klubski uradni spletni strani www.nkvir.si in uradni facebook strani @nkvir1980

Gregor Horvatič

Ženski nogometni klub Vir
ČLANSKA EKIPA NK VIR
U8 IN U9 NK VIR
U10 NK VIR
U11 NK VIR
U11 NK VIR
u17 NK Vir
u17 NK Vir
u19 NK Vir
VETERANI NK VIR
Oglasno sporočilo