V teku: tradicionalna zimska liga v NK Kalcer Radomlje

0
2755

Igrišča Športnega parka Radomlje tudi v zimsko obarvanih mesecih nič kaj ne samevajo. Treningi vseh selekcij, zahvaljujoč odlični infrastrukturi, potekajo po ustaljenem urniku. Vsem selekcijam je omogočeno treniranje na igriščih z umetno travo, med tem ko najmlajši zaradi nizkih temperatur svoje veščine urijo v telovadnici OŠ Preserje pri Radomljah. Zahvaljujoč že tradicionalni zimski ligi – projektu našega kluba, ki se ga vsako leto udeleži preko 20 ekip, letos celo rekordnih 32, pa je na igriščih živahno tudi čez vikende.
V letošnjem letu zimska liga poteka za selekciji U-13 in U-15, kjer imamo celo dve skupini. V ligi U13 med seboj tekmuje 13 ekip, v skupini A lige U15 osem ekip, v skupini B lige U15 pa je enajst. Skupaj tako kar 32 prijavljenih ekip, iz domžalske občine, in tako širše kot ožje okolice.
Pomembno je dodati, da je glavni namen zimske lige to, da otroci čim več igrajo in s tem pridobivajo izkušnje in znanje, rezultat pa je pri tem postranskega pomena. Pa vendarle želimo tudi z zimsko ligo otrokom vcepiti pozitivno tekmovalnost, zato bodo na koncu najboljše ekipe prejele pokale za svoje dosežke.
Vsekakor je zimska liga odlična priložnost za ohranjanje pripravljenosti čez zimo in napredek, ki ga bodo lahko mladi nogometaši ponosno prikazali v spomladanskem delu sezone.
HOČEMO, ZMOREMO, SMO – RUMENI BOJEVNIKI!
Besedilo za NK Kalcer Radomlje: Matic Robida

Oglasno sporočilo