Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 13. 2. do 18. 2. 201

0
3502

13. 2. 2018
VLOMI V PRODAJNE HIŠKE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v prodajne hiške v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec pristopil do treh zaklenjenih prodajnih hišk v katera je z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomil in iz notranjosti odtujil več različnih predmetov. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 2. 2018
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V LJUBLJANI
Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu Policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

16. 2. 2018
TATVINA KOLESA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kolesa v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odtujil odklenjeno moško kolo Nakamura, tip platinum 20, temno sive barve, neznanih serijskih številk. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 250 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

16. 2. 2018
ZASEG PREPOVEDANE DROGE V LJUBLJANI
Policisti Policijske postaje Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu Policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

17. 2. 2018
ZATAJITEV OSEBNEGA VOZILA V SPODNJIH JARŠAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o zatajitvi osebnega vozila. Ugotovljeno je bilo, da je oškodovanka zaupala svojemu znancu osebno vozilo Peugeot 308, št. šasije F34C5FS0CS255635, sive barve, letnik 2013, odjavljeno iz prometa, z namenom da ga le ta za njo proda. Znanec ji vozila do danes ni vrnil. Z opisanim dejanjem je lastnica oškodovana za okoli 7000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

18. 2. 2018
VLOM V VIKEND V ZGORNJI JAVORŠICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v vikend v Zgornji Javoršici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod vlomil skozi vhodna vrata, vrata kleti in vrata drvarnice ter odtujil motorno žago Stihl, dve motorni vrtni kosilnici, štiri letne pnevmatike, električno krožno žago, vbodno žago, skobeljnik, škarje za obrezovanje sadja ter moško kolo Cult, črne barve. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 3000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti pri terenskem delu zaznavajo porast kaznivih dejanj, predvsem s področja premoženjske kriminalitete (razne tatvine, vlomi v objekte, itd). V sled navedenega vse občane pozivamo na večji poudarek pri samozaščitnih ukrepih (zaklepanje vrat stanovanj, hiš in vozil, ustrezno zavarovanje vrednejših predmetov, itd).

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo