Kronika Policijske postaje Kamnik od 12.3. do 18.3.2018

0
3169

12.03.2018
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
V Vrhpoljah je voznik osebnega vozila imel 0,65 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku je bila prepovedana nadaljnja vožnja in začasno odvzeto vozniško dovoljenje.

13.03.2018
GOLJUFIJA PRI PRODAJI IZDELKA
Na policijsko postajo Kamnik se je zglasil lastnik kitajske trgovine in naznanil goljufijo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prišel v trgovino in pri plačilu izdelka, prodajalko z lažnim prikazovanjem spravil v zmoto, da mu je ta vrnila več denarja, kot ga je bil upravičen. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

14.03.2018
POŠKODOVANJE VRAT V KOMENDI
Obveščeni smo bili o poškodbi vrat in stene na starejšem zapuščenem objektu v Komendi. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec s silo telesa poškodoval zadnja vrata in pa steno na objektu. Sledi dopis na pristojno državno tožilstvo.

15.03.2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Kamniška policista sta v postopku eni osebi zasegla kovinski mlinček z neznano zeleno posušeno snovjo, rastlinskega izvora za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami prepovedana. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

16.03.2018
POVOŽENJE DIVJADI
Na Drnovem je prišlo do povoženja divjadi. Pri trem je na vozilu nastala manjša materialna škoda. Za divjad je poskrbel lovec.

18.03.2018
BEŽANJE PRED POLICISTI NA OBMOČJU DOMŽAL
Kamniška policista sta na območju policijske postaje Domžale pomagala izslediti voznika, ki je bežal pred policisti in med begom zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste. Osebe v vozilu in voznik so se razbežale, vendar so bile s strani policistov izsledene in prijete. Ugotovljeno, da je voznik vozil, brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

VLOM V KLET
Neznani storilec je v enem izmed blokov v Kamniku preščipnil ključavnico obešanko in iz kleti odtujil moško gorsko kolo znamke Cube in oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo