7. zaporedna zmaga NK Roltek Dob

0
1789

JAROVIČ DVAKRAT V POLNO ZA 7.ZAPOREDNO ZMAGO “MODRIH” IZ DOBA!

Članska A ekipa NK Roltek DOB, ki jo vodi trener Nenad Toševski, je danes v 20.krogu 2.SNL v Športnem parku Domžale “gostila” nogometaše NK Jadran Dekani ter jih ugnala z 2:0.
Dobljani so naskakovali 7. zaporedno zmago, kar jim je tudi uspelo, saj se je kot dvakratni strelec na tekmi izkazal Senad Jarovič. Le-ta je v polno prvič zadel v 28.minuti prvega polčasa ter postavil izid polčasa 1:0.
V 2.počasu so Dobljani hitreje prišli do zadetka in ponovno je “na sceno stopil” Senad Jarovič, ki je “matiral” gostujočega vratarja Zokija Cvetkoviča ter zabil za povišanje vodstva na 2:0. To je bil že 8 gol Jaroviča v tej sezoni. Enako število golov je dosegel le še Jernej Leskovar, ki pa za “Modre” iz Doba po odigranih odličnih 4 sezonah in pol, žal ne nastopa več, saj je pred kratkim že debitiral za avstrijskega četrtoligaša TSV Pöllau 1951, za katerega je že v prvem nastopu dosegel gol.
Naši nogometaši so tako že v prvi tekmi spomladanskega dela letošnjega prvenstva potrdili odlično pripravljenost.
Poleg novih 3 točk so na lestvici pridobili tudi še eno mesto in sedaj trenutno zasedajo 9. mesto na prvenstveni lestvici 2.SNL.
Čestitke za 7 zaporedno zmago!
 
Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

_______________________________________________________
20.krog II.SNL:
NK Roltek Dob : NK Dekani Jadran 2:0(1:0)FT

Senad Jarovič(28′, 49′)
Sodniki: Kajtazovič Nejc (glavni sodnik), Bensa Uroš (1. pomočnik),
Černe Tomaž (2. pomočnik)
Delegat NZS: Drnovšek Igor
Št. gledalcev: 100

FOTO: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo