Simon Rožman po zmagi nad Triglavom

0
1224

nkd 16

“Iskrene čestitke fantom za zmago. Kot smo napovedovali že v dneh pred tekmo, smo znova nekoliko premešali zasedbo in priložnost ponovno ponudili našim obetavnim nogometašem. Tekma je bila zelo zanimiva, potekala je v valovih. V določenih trenutkih smo bili mi dominantnejši, v drugih domači. Za mlado zasedbo je to pričakovano, a sem zadovoljen z njihovo predstavo. Čaka nas še nekaj dela, da bomo konstantni skozi vseh devetdeset minut, vsekakor pa je to zelo dobra osnova za prihodnost,“ po tekmi zadovoljstva ni skrival Simon Rožman, ki je tokrat od prve minute priložnost ponudil mladincema Denisu Tubiću in Adamu Gnezdi Čerinu. Srečanje je začel tudi debitant Emir Azemović, mesto na desnem bočnem položaju je zasedel lanskoletni kapetan mladincev Matija Širok. V nadaljevanju je nato vstopil še tretji mladinec Blaž Urh, ki je v zadnji sekundi postavil končni izid srečanja.

Nogometaši Domžal tako še naprej navdušujejo z učinkovito in napadalno igro, saj so v tej sezoni dosegli že kar 78 zadetkov! Pred moštvom je sedaj le še en obračun – na sklepnem dejanju sezone bodo v nedeljo rumeni gostili Olimpijo. “Tekma bo nedvomno magnet za gledalce. Ne bomo odstopali od svoje vsebine, vsi vemo, kakšni si želimo biti. Skušali se bomo prikazati v najboljši možni luči in tekmo kar najbolje izkoristiti za pripravo na Evropo,“ je še dodal 35-letni trenerski strokovnjak.

nkd 14 rozman

Nedeljski obračun bo zagotovo potekal pred polnim domžalskim stadionom, lokalni derbi pa bo tokrat imel še poseben tekmovalni vidik. Zadnje kolo bo namreč odločalo o naslovu najboljšega, za katerega se potegujeta še Olimpija in Maribor. “Zunanji vplivi nas ne zanimajo, saj vedno igramo zgolj zase. S svojimi igrami sami sebe postavljamo na ogled močnejšim evropskim klubom, zato je jasno, da bomo želeli tudi tokrat gledalcem ponuditi kar največ. Pred polnim Športnim parkom je cilj zmaga, s katero želimo na najboljši možen način skleniti sezono, ki nam je ponudila veliko zadovoljstva,“ je še poudaril domžalski strateg.

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo