Leaders Unified 3. v Evropi!

0
2903

Zadnji vikend v mesecu juniju je na Finskem v Helsinkih potekalo Evropsko Cheerleading prvenstvo, ki se ga je udeležila tudi naša domžalska članska ekipa Leaders Unified iz ŠKD Leaders.
V kategoriji članskih hip hop skupin je Sloveniji uspela priplesati bronasto medaljo in je tako več kot uspešno zastopala slovenske barve na severu Evrope. Naša članica Saša Štiftar pa je ob poškodbi plesalke priskočila na pomoč še eni slovenski ekipi (Ladies) in skupaj z njimi Sloveniji priplesala tudi srebrno medaljo v kategoriji Freestyle. Ob tej priliki se celotna ekipa iskreno zahvaljuje vsem donatorjem, ki so ji olajšali pot na prvenstvo, vsem podpornikom, ter seveda zlatim staršem, ki so jo celo sezono podpirali na tej poti. Brez njih ta uspeh ne bi bil mogoč.
Sedaj gremo na zaslužene počitnice, konec avgusta pa s polno paro štartamo v novo sezono. Za vas imamo pripravljenih ogromno novosti in super dogodivščin. Želiš biti del naše Leaders družine tudi ti? Želiš tekmovati, nastopati na košarkarkarskih tekmah KK Helios Suns Domžale in se predvsem neizmerno zabavati?
Spremljaj nas na www.leaders.si, na našem facebook ali instagram profilu, za več informacij pa lahko pišeš tudi na mateja.grbec@leaders.si.

Se vidimo v naslednji sezoni!

Vaše ŠKD Leaders

Oglasno sporočilo