Športni dan prvošolčkov OŠ Dob pri Domžalah minil v znamenju nogometa!

0
2157

Otroci 1a in 1b razreda Osnovne šole Dob, so v sklopu aktivnosti ob njihovem športnem dnevu, obiskali Športni park Dob, sicer domovanje nogometašev NK Roltek DOB.

Obisk otrok naše domače šole nikakor ni presenečenje, saj smo bili njihovega obiska v Športnem parku Dob izredno veseli že v preteklosti.
In tako je bilo seveda tudi letos. Z navdušenjem sta otroke in njihove učiteljice ob obisku sprejela Matjaž Gasior, trener u11 NK Roltek Dob in Gregor Horvatič, tiskovni predstavnik NK Roltek DOB ter jim na kratko predstavila klub.
Seveda so bili otroci najbolj navdušeni nad igranjem nogometa in pa tudi igre “med 2 ognjema”, na koncu pa tudi sladkega presenečenja, ki ga je pripravilo Trojane, gostišče s tradicijo, generalni pokrovitelj NK Roltek Dob.
Dragi otroci in njihove učiteljice OŠ DOB, hvala ker ste nas obiskali, Trojane, gostišče s tradicijo, pa seveda hvala za sladko darilo:).
________________________________________________________

Informacije o tekmah, igralcih in ostalih dogodkih lahko spremljate tudi  na klubski  uradni spletni strani  www.nkdob.si in na naši  Facebook ter Twitter (@NkRoltekDob) strani.

Vsi Za ŠAMPIONčkE iz Doba!

Oglasno sporočilo