Simon Rožman: “Lahko smo ponosni”

0
1952

nkd 6

Fantje so odigrali vrhunsko tekmo, za kar si zaslužijo vse pohvale in čestitke. Na tem nivoju, proti takšnemu nasprotniku prikazati tako dominantno predstavo – to uspe le redkim. Nadzorovali smo potek igre, bili smo boljši nasprotnik in imeli vse v svojih nogah. Na koncu so gostje žal srečno zadeli iz praktično edine priložnosti, s čimer so prišli do napredovanja. Žal nam je, da smo izpadli, saj smo na dveh tekmah prikazali več,“ je po tekmi prve misli strnil domžalski strateg Simon Rožman, čigar varovanci so se z ruskim tekmecem razšli z rezultatom 1:1. Rumeno zasedbo je v vodstvo popeljal Lovro Bizjak, tri minute pred koncem rednega dela pa je izid srečno izenačil Bojan Jokić.

Smo razočarani, a smo lahko po drugi strani tudi upravičeno ponosni na to skupino nogometašev. Znova smo se evropski javnosti prikazali kot dinamična, napadalna in zelo aktivna zasedba, kar je trend, h kateremu stremimo že od samega začetka. Ta ekipa ima pravi značaj, zato se bo tudi po tem izpadu pobrala in hkrati iz tega povlekla pozitivne stvari. Fantom bi še enkrat iskreno čestital za prikazano in opravljeno v tej evropski zgodbi,“ poudarja 35-letni trenerski strokovnjak, ki je tokrat znova pokazal svoje izjemne strateške sposobnosti. S taktično dovršeno igro so rumeni bojevniki povsem presenetili rusko moštvo, žal pa jim je za napredovanje zmanjkal tudi kanček športne sreče.

Dvakratni državni prvaki so odlično predstavo prikazali tudi na krilih glasne navijaške podpore, ki jo je pripravilo dobrih 2500 gledalcev v domžalskem Športnem parku. “Navijači so bili fantastični in so nam vlivali dodatnih moči. Odlično so navijali in bili resnično naš dvanajsti igralec. V imenu celotnega kluba bi se jim rad iskreno zahvalil za podporo in jih povabil, da naše tekme v čim večjem številu obiskujejo tudi v prihodnje.“

Besedilo: Alen Obrez
Foto: Lado Vavpetič

Oglasno sporočilo