Kocke osvajajo vesolje

0
2325
bty

Letošnje poletje je v Zavodu 1-2-3 resnično vesoljsko obarvano. Poleg vseh varstvenih aktivnosti zavoda in plavalnih tečajev, ki smo jih izvajali z ŠAD Mavrica smo izvedi tudi fenomenalen Kocka kamp- SPACE SHUTTLE. Lokacija Punat-mariborskega Rdečega križa, nam je prinesla veliko veselja in novih prijateljstev. Vsak dan smo aktivno sestavljali robote, ki rešujejo vesoljska vprašanja, ki so še vedno zavita v tančico skrivnostnega vesolja. Morda našim otrokom uspe odkriti delček te zavese.

Letošnja jesen v Zavodu prinaša nove programe in še zanimivejše aktivnosti. Izvajali bomo tudi DNEVE ROBOTIKE, ki bodo za vse otroke brezplačne. DRUŽINSKI KOCKA DAN je pred vrati in akcijske delavnice robotike bodo potekale skozi september. V oktobru, pa se začnejo redne letne delavnice, kjer se otroci veliko igrajo in naučijo. Letošnje leto bomo vstopili tudi v Junior FIRST LEGO League, kjer bo tema MOON. Si lahko predstavljate koliko zanimivosti nas čaka.

Vabljeni v naše prostore v Domžalah, Šaranovićeva cesta 21c, Vir, Obrtno -podjetniška zbornica Domžale, klet. Tam bomo ustvarjali, gradili in ugotavljali. Tudi nekatere šole bomo zasedli in seveda, takoj v jeseni spet odšli na KOCKA KAMP.

Več info najdete na naši spletni strani Zavoda 1-2-3 www.zavoda123.si ali na 070 295 870.

POUČNO-KREATIVNO-ZABAVNO!

Oglasno sporočilo