Kronika Policijske postaje Kamnik od 13.8. do 19.8.2018

0
2339

13. 8. 2018
VLOM IN TATVINA PLINSKIH JEKLENK
Policisti so v Motniku obravnavali vlom v skladišče s plinskimi jeklenkami. Neznani storilec je iz skladišča odtujil 22 plinskih jeklenk. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

SPOR MED BIVŠIMA PARTNERJEMA
Obveščeni smo bili o sporu med bivšima partnerjema na območju Kamnika. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bila izrečena globa.

14. 8. 2018
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Na območju Kamnika smo moškemu zasegli snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre za prepovedano drogo – konoplja rastlina. Snov je bila poslana v analizo. O rezultatih analize bo obveščeno pristojno sodišče.

15. 8. 2018
PROMETNA NESREČA
Policisti so v križišču Cankarjeve in regionalne ceste obravnavali prometno nesrečo v kateri je nastala materialna škoda, udeleženca pa sta izpolnjevala pogoje za udeležbo v cestnem prometu.

16. 8. 2018
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je na Ulici Matije Blejca izvršil tatvino odklenjenega kolesa znamke Gohost ACX 510, zlato rumene barve. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

17. 8. 2018
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V križišču Cankarjeve in regionalne ceste so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je trčil v vozilo voznika pred seboj in nato s kraja nesreče odpeljal, ne da bi nudil podatke drugemu vozniku. Policisti o nesreči še zbirajo obvestila.

18. 8. 2018
VLOM V AVTODOM V VOLČJEM POTOKU
Neznani storilec je 18. 8. 2018 med 9.15 in 11.30 na parkirišču pri Arboretumu v Volčjem Potoku vlomil v avtodom. Ugotovljeno je bilo, da storilec ni ničesar odtujil, nastala pa je materialna škoda.

INTERVENCIJA NA JAVNEM KRAJU
Na območju Kamnika je prišlo do spora med udeležencema v prometu zaradi nespoštovanja pravil v prometu. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila in bodo zoper kršitelja uvedli ustrezne postopke.

VLOM V HIŠO NA OBMOČJU OBČINE KOMENDA
Neznani storilec je 18.8.2018 med 21.00 in 22.30 na območju občine Komenda vlomil v stanovanjsko hišo in iz nje odtujil nekaj predmetov. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in zbiranje obvestil.

19. 8. 2018
PES UGRIZNIL PSA
Policisti so na območju Podgorja obravnavali intervencijo na javnem kraju, zaradi ugriza psa. Po zbranih obvestilih bo kršitelju izdan plačilni nalog po Zakonu o zaščiti živali.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo