Maistrova ulica v Kamniku bo ponovno odprta v ponedeljek, 3. septembra 2018

0
3532

Maistrova ulica dobiva končno podobo, v ponedeljek zjutraj, 3. septembra 2018, bo ponovno odprta za promet. Tako kot že pred pričetkom del, je Maistrova ulica enosmerna, sicer je po izgledu zelo spremenjena. Prenova središča Kamnika je namreč eden izmed ključnih strateških projektov pri razvoju mestnega središča, s čimer bodo meščani in obiskovalci dobili še nekoliko bolj urejeno in varnejše mestno središče. Na ulici Šutna bo tako z odprtjem Maistrove ulice, torej s ponedeljkom, 3. septembrom 2018, ponovno vzpostavljena cona za pešce.

.

“>Izkopavanja na Glavnem trgu so v zaključni fazi. V času 48. Dnevov narodnih noš in oblačilne dediščine bodo dela zaradi morebitnega hrupa začasno prekinjena, nato sledi faza končne ureditve, ki bo predvidoma trajala vse do meseca novembra.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vam, občanke in občani, za potrpežljivost in razumevanje v času trajanja del, obenem velja iskrena zahvala tudi izvajalcem del.

Ker je v ponedeljek, 3. septembra 2018, prvi šolski dan in se na ceste vračajo naši šolarji, naj vas tudi na tem mestu opozorimo na previdnost in spoštovanje cestno-prometnih predpisov, a ne le ob začetku šolskega leta, temveč skozi celo leto.

Oglasno sporočilo