Odprta je sezona drsanja v Domžalah

0
2430

Domžalsko drsališče je v torek, 4.decembra 2018 odprlo svoja vrata. Na odprtju, ki sta se ga udeležila tudi podžupanja mag. Renata Kosec in predstavnik Zavoda za šport in rekreacijo Domžale Aleš Florjančič, so že tradicionalno nastopila tekmovalke iz Kotalkarskega kluba Pirueta in mladi hokejisti iz Prevoj. Če je led še vedno tako zelo mrzel in drseč, pa so vsi obiskovalci lahko preverili takoj po nastopih.
Tako kot vsako leto, bo drsanje brezplačno za vse, in sicer ob delavnikih med 15. in 19.uro ter med vikendi, prazniki in šolskimi počitnicami med 10. in 19.uro. V jutranjih urah bodo na drsališču vragolije zganjali otroci vrtcev in osnovnih šol domžalske občine, saj so dopoldanski termini rezervirani za izvedbo športnih dni. V večernih terminih bodo ledeno ploskev zasedli hokejisti, nam rekreativnim drsalcem pa bodo drsalno sezono popestrili tematsko obarvani večeri, obiski dobrih mož, bogat program za najmlajše ter sedaj že tradicionalna razstav “Zimske radosti”.
Drsanje bo mogoče do začetka marca, ko se bo led moral umakniti pomladnim sončnim žarkom. Ampak brez skrbi, da takrat nas čaka še mnogo lepih trenutkov na drsalkah, veliko popitih skodelic vroče čokolade in čarobnih trenutkov pod novoletnimi lučmi.

Foto: Vido Repanšek
Vir: Občina Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here