Klub borilnih veščin Domžale se je predstavil na Olimpijskem festivalu

0
333

Med 7. in 8. oktobrom je na Kongresnem trgu v parku Zvezda v Ljubljani potekal Olimpijski festival, kjer je skoraj 50 različnih športov, športnih zvez in vrhunskih športnikov predstavilo različne športe.

Klub borilnih veščin Domžale je predstavil boks na odru v okviru Boks zveze Slovenije. Poudarili so, da se boks v Sloveniji hitro razvija in pridobiva kakovostne slovenske boksarje, kar potrjujejo odmevni rezultati. Pred odrom med boksarsko predstavo je bilo veliko mladih in nekoliko starejših navdušencev nad športom. Kasneje, po predstavitvi na odru, so se obiskovalci odzvali na boks rekvizite, in to vse generacije, ter odšli z zadovoljnimi obrazi.

Sledilo je več prijetnih opazk in komentarjev po poskusu boksa. Nekateri so dejali: ‘Nisem si nikoli mislil/a, da je to tako težko, a hkrati prijetno, to je res dober občutek,’ drugi pa: ‘Stari, to je to!’

Klub Borilnih veščin Domžale je prav tako predstavil Kickboxing zvezo Slovenije ter vseh sedem disciplin kickboxinga, skupaj z zgodovino tega športa. S svojo številčno ekipo so se uspešno predstavili na odru.

Za svoje prispevke na Olimpijskem festivalu je Klub Borilnih Veščin Domžale prejel 3. mesto v sklopu Boks zveze Slovenije, med kar 47 Olimpijskimi zvezami, ki so sodelovale na dogodku. Prvo mesto je osvojila Kajakaška zveza Slovenije, drugo pa Odbojkarska zveza Slovenije.

Klub Borilnih Veščin Domžale

Oglasno sporočilo