Člani Medobčinskega društva Sožitje so se veselili ob novoletnem druženju

0
1658

V Kulturnem domu Radomlje se je včeraj v okviru Medobčinskega društva Sožitje odvijalo novoletno druženje, kjer se je zbranim pridružil tudi župan Matej Slapar skupaj z županom Občine Komenda Stanislavom Poglajnom, predsednico Zveze  Sožitje dr. Katjo Vadnal in predsednico Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjano Novak.

Predsednica Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjana Novak je ob pričetku kulturne prireditve strnila svoje misli z zahvalo vsem, ki jih podpirajo ter pripovedovala o številnih aktivnost, ki jih izvajajo v društvu. Njenim besedam sta se pridružila tudi župan Občine Komenda Stanislav Poglajen in predsednica Zveze Sožitje dr. Katja Vadnal.

Župan Matej Slapa, ki je s košarico zdravja razveselil članice in člani Medobčinskega društva Sožitje, pa je dejal: »Iskrena hvala predsednici Medobčinskega društva Sožitje dr. Tatjani Novak, ki tako uspešno vodi društvo že kar nekaj let in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje. Verjamem, da se članice in člani društva dobro počutijo v vašem društvu tudi zaradi vas in seveda zaradi vseh prostovoljcev, skrbnikov, strokovnih sodelavcev. Ob tej priložnosti vam želim lepe prihajajoče praznike v želji, da bi jih preživeli s tistimi, ki jih imate radi in kakšen trenutek namenili tudi tistim, ki nimajo te sreče, da bi imeli koga ob sebi. Obiščite tiste, ki jih že dolga časa niste. Pogovrite se s tistim, s ktaerim se že dolgo niste in bodite s tistimi, ki jih imate radi. Ta december naj bo tudi za vas čaroben.«

Ob tej priložnosti je približno 200 članic in članov Medobčinskega društva Sožitje, njihovih prijateljev, sorodnikov, skrbnikov in rejnikov ter strokovnih sodelavcev in podpornikov društva prisluhnilo dramski skupini Kulturnega društva Mlin Radomlje, ki so pripravili prijetno gledališko igro z naslovom »Rdeča kapica«, in sicer avtorice Nine Mav Hrovat.

Tako kot že vsako leto, se jim je pridružil tudi Dedek Mraz in jih je obiskal s polnim košem daril. 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here