Kronika Policijske postaje Kamnik od 10.9. do 16.9.2018

0
2039

10. 9. 2018
PROMETNA NESREČA NA KORENOVI
Na Korenovi cesti smo obravnavali prometno nesrečo do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti v križišču. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

TATVINA TOČILNEGA AVTOMATA ZA TOČENJE PIVA
Neznani storilec je na prireditvenem prostoru ob 48. dnevu narodnih noš izvršil tatvino točilnega avtomata za točenje piva na dve ročki. Policisti v zadevi še zbirajo obvestila. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

11. 9. 2018
TATVINA VOZILA NA OBMOČJU DOMŽAL
Na območju Domžal je neznani storilec preko noči izvršil tatvino osebnega avtomobila znamke Fiat Punto, katero je bilo odklenjeno in odpeljano z original ključi. Vozilo je bilo kasneje najdeno in vrnjeno lastnici. Na kraju so bile zavarovane sledi v vozilu in po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

12. 9. 2018
PROMETNA NESREČA V MOSTAH
Policisti so v naselju Moste obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi vožnje preblizu desnega roba voznika, katerega je nato odneslo na nasprotni vozni pas, kjer je trčil v nasproti vozečo voznico. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po Zakonu o pravilih cestnega prometa.

SPOR V DOMŽALAH
V Domžalah je prišlo do spora med očetom in sinom. Zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

13. 9. 2018
SPUŠČEN PES V OŠEVKU
Občanka iz Kamnika se je zglasila na policijski postaji in povedala, da je med sprehajanjem z otrokom do nje in njenega psa, ki ga je imela na povodcu pritekel nezavarovan pes pasme nemški ovčar, katerega se je močno prestrašila. Sledi zbiranje obvestil in plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Ustavili smo voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.68 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

14. 9. 2018
INTERVENCIJA NA PEROVEM
Policisti so na Perovem obravnavali intervencijo do katere je prišlo zaradi verbalnega žaljenja zaposlenih in gostov lokala, s strani kršitelja in njegovih prijateljev. V postopku je bilo ugotovljeno, da je ima kršitelj veljaven ukrep prijetja s privedbo zaradi vročitve sodne pošte, katero je nato prevzel na sodišču v Ljubljani. Na kraju je bil izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

15. 9. 2018
POŠKODOVANJE STEKLA
V enem izmed gostinskih lokalov v Kamniku je nekdo na ženskem stranišču razbil okno. Vanj je iz objestnosti vrgel granitno kocko in razbil steklo. Po zaključku preiskave sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

16. 9. 2018
TATVINA ŽARA V ŠMARCI
Policisti so v Šmarci obravnavali tatvino žara znamke Green egg v skupni vrednosti 1.500 evrov. Za storilcem še poizvedujemo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here