Odličen nastop Boksarskega kluba HAYAT – Kamnik na mednarodnem turnirju v Celju

0
2332

V petek 28.9.2018 se je BOKSARSKI KLUB HAYAT iz Kamnika s tremi tekmovalci udeležil Mednarodnega boksarskega pokala pred Picerijo Oliva v Celju, ki ga je odlično organiziral in izpeljal Boks klub Medilip Sankaku Celje. Na pokritem ringu se je odvilo kar 19 spektakularnih borb, za borbo večera pa sta se spopadla boksarja super težke kategorije Miha Vindiš (Ptuj) in kadetski evropski prvak Josip Biletić (Zadar).

Boksarski klub Hayat se je v Kamnik vrnil s 1. in dvema 2. mestoma. V rdečem kotu boril sedemnajstletni kamniški boksar Clirim Haxhaj, ki je na svojem prvem boksarskem nastopu občinstvu pokazal odlične borbe ter se hrabro boril, a je po treh rundah moral premoč priznati nasprotniku iz Hrvaške. Prav tako se je prvič boril tudi Aleksander Krebs, ki je z odlično tehniko gibanja in močnimi udarci pokazal, da bo v prihodnje trd oreh v svoji kategoriji. Njegovi uspehi v boksu se bodo nadaljevali, svojo ljubezen do borilnih veščin bo še naprej širil v klubu TNT v Ljubljani, kjer se kali še v drugih veščinah. Katarina Kumer se je v kategoriji članic borila proti veliko višji nasprotnici iz Celja in jo premagala. Z veseljem smo opazovali napeto borbo med dekleti, ki sta se goreče borili in dokazali, da tudi punce spadajo v borilne športe. Katarina uspešno tekmuje že na tekmovanjih v judu, v zadnjem letu pa se je preizkusila tudi v boksarskem ringu in vsekakor je bila to prava odločitev.

Boksarskega pokala se je udeležil tudi znani trener juda Marjan Fabjan, ki je do olimpijske medalje pripeljal judoistke Urško Žolnir, Lucijo Polavder, Anomari Velenšek in Tino Trstenjak, sedaj pa se kot trener udejstvuje tudi v boksu.

Čestitke vsem tekmovalcem in trenerjem Boksarskega kluba Hayat s predsednikom in glavnim trenerjem Boštjanom Veinhandlom na čelu, ki so odprli novo poglavje  boksa v Kamniku in ga pripeljali na višji nivo ter se bodo pripravljali tudi na državno prvenstvo.

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here