“Modri” z Doba doma z 2:0 “izčrpali” lendavsko Nafto!

0
1998

Naša članska ekipa NK ROLTEK DOB je v 12.krogu doma gostila NK NAFTO iz Lendave in jo ugnala z 2:0. Za zmago Dobljanov sta v polno zadela Gaber Petric, ki je mrežo Prekmurcev načel že v 16.minuti 1.polčasa in povedel Dobljane v vodstvo z 1:0 ter Gašper Hrovat, ki je Lendavčanom zabil gol v 66.minuti in postavil končni rezultat tekme 2:0.

Tudi tokrat moramo izpostaviti našega izjemnega vratarja, Matic Čretnik je namreč znova dokazal, da je, ne le prvi vratar NK Roltek Dob, temveč tudi prvoligaški vratar, ki vsakič znova z svojimi izjemnimi obrambami “para živce” nasprotnikom in tudi tokrat ni bilo prav nič drugače, saj so vsi napadi lendavske Nafte ostali “jalovi”, pa čeprav so sicer bili gostje izjemen in trd nasprotnik.

Nenad Toševski, trener NK Roltek Dob: “Čestitke fantom za prikazano proti odlični ekipi Nafte. Ponovno smo kljub mladosti prikazali visok nivo taktične discipline. Na trenutke smo imeli tudi nekaj sreče a si jo je potrebno zaslužiti, zato menim, da je na koncu naša zmaga zaslužena. Čestital bi tudi gostom za prikazano na in ob igrišču, s čimer so dokazali, da so zasluženo v vrhu druge lige.”

12.krog II.SNL: 

                                    

NK ROLTEK DOB : NK NAFTA LENDAVA 2:0(1:0)FT
 Petric Gaber(16′), Hrovat Gašper(66′)

Sodniki: Matković Aleksandar (glavni sodnik), Klančnik Tomaž (1. pomoč), Karmel Vidko (2. pomoč)
Delegat: Karlin Marko
Št. gledalcev: 200

Gaber Petric, strelec 1.gola za “Modre” iz Doba!

Gašper Hrovat, strelec 2.gola za “Modre” iz Doba!

Čestitke  Dobljanom za še eno izjemno nogometno predstavo in zmago ter nove 3 točke na prvenstveni lestvici!

Vsi Za ŠAMPIONE iz Doba!

Foto: J.A, NK ROLTEK DOB

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here