Otvoritev poslanske pisarne stranke LMŠ v Domžalah

0
3210

V Domžalah je 12. novembra 2018 potekala uradna otvoritev poslanske pisarne stranke LMŠ. Na Ljubljanski 67 bodo vrata za občane odslej odprta vsak ponedeljek, ko se boste lahko po vnaprejšnjem dogovoru srečevali s poslanko in podpredsednico Državnega zbora Tino Heferle in poslancem ter vodjo poslanske skupine LMŠ Branetom Golubovičem. Oba sta poudarila, da bosta delovala v dobro občanov in jim bosta znala prisluhniti.

»Poslanci smo vendarle v službi ljudi, zato si tudi za najino poslansko pisarno želim, da bi jo občani posvojili in zadihali skupaj z njo. Upam, da bodo sprejeli idejo oziroma priložnost, da imajo na svojem lokalnem nivoju kar dva poslanca,« je ob otvoritvi povedala Tina Heferle.
Brane Golubović se je navzočim zahvalil za prisotnost in dodal, da je prepričan, da bodo dobro sodelovali tako z lokalno skupnostjo kot tudi z župani.
Poleg občanov, novinarjev, župana občine Domžale in županov okoliških občin se je odprtja pisarne udeležil tudi predsednik vlade Marjan Šarec.

»Tina in Brane sta prava človeka na pravem mestu. Domžale so lahko zelo ponosne, da imajo dva taka poslanca,« je izpostavil v nagovoru in poudaril, da je otvoritev pisarne hkrati tudi simbolično dejanje, ki bo pokazalo kako biti blizu ljudem in reševati njihove težave.

T. B.
Foto: Matej Špehar

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here