Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 3. 12. do 8. 12. 2018

0
1348

3. 12. 2018
VLOM V TRGOVINO NA VIRU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v trgovino na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod poskušal vlomiti skozi skladiščna vrat trgovine, kar pa mu ni uspelo. Z dejanjem je neznani storilec povzročil za okoli 300 EUR materialne škode. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 12. 2018
VLOM V SKUPNE PROSTORE STANOVANJSKEGA BLOKA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v kletne prostore v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec poskušal vlomiti v klet oz. skupne prostore stanovanjskega bloka v Domžalah, s tem da je neovirano in neopaženo prišel v kletne prostore bloka. Tam je s primernim trdim predmetom na vzvod poskušal vlomiti skozi lesena notranja vrata, ki vodijo v skupne prostore, kar pa mu ni uspelo. Z dejanjem je povzročil za okoli 200 EUR materialne škode. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 12. 2018
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (1,04 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli njegovo vozniško dovoljenje katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

3. 12. 2018
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le tega vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

4. 12. 2018
VLOM V HIŠO NA DOBU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Dobu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl okno spalnice v pritličju in tako prišel v notranjost, katero je pregledal in iz nje odtujil nakit in posteljnino. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 500 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

4. 12. 2018
ZASEG DROGE V MENGŠU
Policisti PP Domžale so imeli v Mengšu v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

5. 12. 2018
ZASEG DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu policijske postaje Domžale bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

5. 12. 2018
VLOM V GARAŽO V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v garažo v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl vrata garaže in iz notranjosti odtujil pnevmatike z platišči Z dejanjem je lastnico oškodoval za okoli 200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

5. 12. 2018
ZASEG DROGE V KRAJU ŠKRJANČEVO
Policisti PP Domžale so imeli v kraju Škrjančevo v postopku kršitelja mladoletnika, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti PP Domžale bodo po prejeti pozitivni analizi zoper mladoletnika podali obdolžilni predlog na sodišče.

5. 12. 2018
TATVINA KOLESA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kolesa v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec odtujil kolo. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 250 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

6. 12. 2018
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini mobilnega telefona v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec iz hlačnega žepa vzel oškodovancu mobilni telefon znamke Apple Iphone 6 in si ga protipravno prilastil. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 650 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

6. 12. 2018
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA TOVORNEGA VOZILA NA POČIVALIŠČU V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja tovornega vozila na počivališču Lukovica. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na počivališču BS OMV Lukovica, iz odklenjenega rezervoarja tovornega vozila odtujil 300 litrov dieselskega goriva in z opisanim podjetje oškodoval za okoli 390 EUR. . Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil

7. 12. 2018
ZASEG DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v kraju Škrjančevo v postopku štiri mladoletne kršitelje, katerim so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti PP Domžale bodo po prejeti pozitivni analizi zoper vse mladoletnike podali obdolžilni predlog na sodišče.

7. 12. 2018
ZASEG DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku tri kršitelje, katerim so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Pri prekrškovnem organu policijske postaje Domžale bodo policisti zoper vse tri kršitelje uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

7. 12. 2018
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le tega vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

7. 12. 2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PRELOGU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Prelogu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl pritlično okno ter tako prišel v notranjost, kjer je pregledal prostore in izvršil tatvino nekaj gotovine in kosov zlatnine. Z dejanjem je neznani storilec lastnico oškodoval za okoli 1.000 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 12. 2018
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je le tega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

8. 12. 2018
NASILJE V DRUŽINI IN IZREČEN UKREP PREPOVEDI PRIBLIŽEVANJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o nasilju v družini. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je sin že dlje časa nad svojo mamo izvajal psihično in fizično nasilje. V skladu z določili 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije so policisti možu izrekli ukrep prepovedi približevanja. S strani preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča v Ljubljani je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja s strani policistov potrjen in z njegove strani podaljšan še za 15 dni. Zoper storilca sledi KO na pristojno sodišče.

8. 12. 2018
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V HOMCU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Homcu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem na vzvod odprl pritlično okno ter tako prišel v notranjost, kjer je pregledal prostore, vendar iz hiše ni odnesel ničesar. Z dejanjem pa je neznani storilec povzročil za okoli 300 EUR materialne škode. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 12. 2018
VLOM V KOMBI V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v kombi v Mengšu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem razbil steklo na vratih ter tako prišel v notranjost ter izvršil tatvino desnega vzvratnega ogledala. Z dejanjem je lastnika oškodoval za okoli 800 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na
brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo