Ugrabitev v Športnem parku Domžale!

0
4275

Zločini se dogajajo ves čas, decembra pa se je zgodil tudi v Športnem parku Domžale. Ugrabili so namreč športnika, ki ga doslej še nihče ni uspel rešiti. Detektivi napenjajo vse moči, da bi zločin razrešili, zato so se na pomoč obrnili tudi na širšo javnost.
Vsi, ki bi lahko pomagali pri tej skrivnostni uganki, pri odkrivanju tančice skrivnostnega zločina, se bodo soočili s ključnimi vprašanji:

– Kaj je bil razlog za njegovo ugrabitev?
– Kakšne so zahteve ugrabiteljev?
– Kdo so zločinci, ki so sredi športnega parka v Domžalah storili športni zločin?
– S katerim športom se je ukvarjal ugrabljeni?

sdr

In kakšna pomoč je potrebna? Skupine ljudi, prijateljev, družine, partnerjev, sodelavcev, kdorkoli, ki se je pripravljen podati na skrivnostno avanturo, preizkusiti svoje detektivske sposobnosti in v novi sobi pobega – trenutno edini v Domžalah! – preživeti svoj prosti čas v zabavni dogodivščini.

Nova avantura v Domžalah
Ugrabitev v športnem parku je namreč nova soba pobega izkušene ekipe Energy Escape Room za katere je to še šesta soba pobega, ki so jo postavili. Njihov namen je ljudem omogočiti drugačno preživljanje prostega časa, brez sodobnih tehnologij in predvsem v okolju, kjer se lahko prepustijo novemu doživetju, pravijo.
Svojo domžalsko lokacijo so iz Univerzale tokrat preselili dobesedno v Športni park, nahajajo se v stavbi na balinišču, kjer vas popeljejo do zanimive avanture, s čudovitim pogledom nad celoten športni park, medtem ko vi raziskujete.

Zaklenjeni za 60 minut …
Spomnimo: Escape room ali soba pobega predstavlja interaktivno igro (po vzoru računalniških igric), ki je postavljena v realen čas in prostor. Nahajate se v zaklenjeni sobi s skupino prijateljev, sodelavcev, sorodnikov ali s partnerjem, ki ste si jih sami izbrali, vaš cilj pa je, da v 60 minutah skupaj rešite vse uganke, poiščete ključe in pridete ven iz sobe. Dolgčas vam ne bo, saj boste to uro dobro porabili za reševanje logičnih ugank in zanimivih zapletov. Za uspešno reševanje boste nagrajeni s ključi in izvirnimi rešitvami skozi celo igro. Seveda je poskrbljeno tudi za to, da vas ves čas budno spremljajo in v primeru, da se vam bo kje »zataknilo« bodo z namigi poskrbeli, da boste lahko pravočasno prišli iz sobe. Soba je primerna za igranje za 2 do 7 oseb, za vse generacije oziroma otroke do 12 let spremstvu staršev.
Več o novi domžalski atrakciji si lahko preberete tudi na www.energy-room.com.

Energy Escape Room

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here