Kronika Policijske postaje Domžale za obdobje od 7. 1. do 13. 1. 2019

0
2124

7. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V MORAVČAH
Policisti PP Domžale so imeli v Moravčah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,58 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

8. 1. 2019
TATVINA PARFUMOV V PRODAJALNI DM V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini artiklov v prodajalni DM v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v samopostrežni prodajalni DM odtujil več ženskih in moških parfumov v skupni vrednosti 435,89 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

8. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola. Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

9. 1. 2019
ZASEG PRIPOVEDANE DROGE V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Radomljah v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnemu organu.

9. 1. 2019
PROMETNA NESREČA I. KAT. IN ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Vir. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, trčil v nasproti vozeče vozilo. Povzročitelj prometne nesreče je vozil vozilo pod vplivom alkohola 0,65 mg/l, zaradi česar so mu policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

9. 1. 2019
TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V TRZINU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila v Trzinu in sicer je neznani storilec v času od 8. 1. 2019 do 9. 1. 2019 do 19.00 odtujil osebni avtomobil znamke Fiat, tip Punto, letnik izdelave 1999, št. šasije ZFA17600005359416, bele barve. Policisti nadaljujemo z zbiranjem obvestil v smislu odkritja storilca.

9. 1. 2019
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE V PRELOGU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Prelogu. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje vozila z neprilagojeno hitrostjo trčil v robnik in zapeljal z vozišča. Policisti so mi izdali plačilni nalog.

11. 1. 2019
TATVINA GORIVA IZ TOVORNEGA VOZILA NA POČIVALIŠČU V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva s tovornega vozila na počivališču v Lukovici. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani storilec v času od 10. 1. 2019 do 11. 1. 2019 med 20.00 in 07.00 uro iz rezervoarja tovornega vozila odtujil za 500 EUR diesel goriva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

11. 1. 2019
KD GROŽNJA
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o kaznivem dejanju Grožnje. Ugotovljeno je bilo, da je 11. 1. 2019 v Mengšu med sorodnikoma prišlo do spora zaradi lastnine, v katerem je eden od udeležencev drugemu izrekel grožnje. Policisti bodo po zbranih obvestilih na Okrožno državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

12. 1. 2019
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, kateri je le tega vozil pod vplivom alkohola (0,79 mg/l). Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo skupaj z odložilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

12. 01. 2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V RADOMLJAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil v Radomljah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem, na vzvod poskušal odpreti vrata osebnega avtomobila, kar pa mu ni uspelo in je s kraja odšel. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika oškodoval za okoli 300 EUR. Policisti v zvezi opisanega
nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

13. 01. 2019
ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP IN
VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA V TRZINU
Policisti PP Domžale so v Trzinu imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateri je vozil osebni avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja kot tudi pod vplivom alkohola (0.52 mg/l). Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avto vleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

13. 01. 2019
POSKUS VLOMA V OSEBNI AVTOMOBIL V MENGŠU
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v osebni avtomobil v Mengšu.
Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z neznanim primernim orodjem,
na vzvod poskušal odpreti vrata osebnega avtomobila, kar pa mu ni uspelo in
je s kraja odšel. Z opisanim dejanjem je neznani storilec lastnika
oškodoval za okoli 200 EUR. Policisti v zvezi opisanega nadaljujejo z
zbiranjem obvestil.

Policisti policijske postaje Domžale naprošamo vse, da v primeru pojava kakršnihkoli posebnosti (sumljive osebe, sumljiva vozila, itd) ali pridobitve koristnih informacij, ki bi pripomogle k ugotovitvi storilcev teh protipravnih dejanj, le te sporočijo na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov
pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimni telefon številk 080-1200.

Vir: Policijska postaja Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here