Klub borilnih veščin Domžale se pripravlja na novo tekmovalno in rekreativno sezono

0
2792
Člani rekreativci, vseh starosti, od mladih nog dalje in obeh spolov, redno trenirajo v Klubu, ki jim nudi rekreacijo za boks in kickboxing. To pa zajema tudi ogromno znanja in fizične kondicije.
.
Tekmovalci pa se v boksu in kickboxingu pripravljajo že za novo sezono. Boks liga prične konec januarja v Slovenski Bistrici, februarja v Ljubljani…, državno prvenstvo posameznikov v boksu bo v mesecu aprilu, vse pa bo potekalo pod organizacijo Boks zveze Slovenije. Svetovna kickboxing organizacija WAKO je predstavila letni koledar tekmovanj 2019. Prva tekma s prične februarja, z Evropskim pokalom v hrvaškem Karlovcu, na domačih tleh se prične kickboxing liga, državno prvenstvo vseh konkurenc po starosti, super pokal kickboxinga,  vse to pod okriljem Kickboxing zveze Slovenije, Evropsko kadetsko in mladinsko kickboxing prvenstvo na Madžarskem, člansko treh disciplin v Bosni in Hercegovini, in štiri discipline v turški Antaliji.
.

.
Ekipa tekmovalk in tekmovalcev Kluba borilnih veščin Domžale je pričela z bazičnimi pripravami in upamo na dobre rezultate, brez večjih poškodb.

Več na info: teambolhar.si

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here