Senijad Ibričić: Najprej tretje mesto, nato vse ostalo

0
1038
Senijad Ibricic of Domzale during football match between NK Domzale and NK Rudar in Round #2 of Prva liga Telekom Slovenije 2018/19, on April 29, 2018 in Sports Park Domzale, Domzale, Slovenia. Photo by Urban Urbanc / Sportida

Po več kot dvomesečnem premoru se ponovno pričenja Prva liga, z njo pa se na zelenice vračajo domžalski nogometaši, ki se bodo v 20. kolu pomerili z velenjskim Rudarjem. Nekaj misli pred nadaljevanjem sezone je strnil kapetan Senijad Ibričić.
Od zadnje tekme proti Krškem je minilo že precej časa, zato se neučakanost v domžalskem taboru pred nedeljskim obračunom stopnjuje. “Komaj čakamo, da se začne sezona. Skoraj tri mesece nismo odigrali uradne tekme. Mislim, da smo imeli dobre priprave, da smo jih opravili po svojih najboljših močeh. Sedaj pričakujemo nedeljsko tekmo, ki bo že pokazala, kako smo se pripravili,” pred začetkom drugega dela prvenstva meni kapetan Domžalčanov, ki hkrati v dolgem premoru vidi predvsem možnost za izboljšanje tistih elementov igre, v katerih v jesenskem delu niso preveč blesteli. “Že lansko leto smo poskušali zmanjšati oziroma odstraniti napake v igri. Res smo veliko delali na tem, da smo čim boljši in da igramo našo igro,” je dejal Ibričić, ki pravi, da tudi ob nekaj kadrovskih menjavah kemija v slačilnici ni vprašljiva. “Igralci, ki so prišli na novo, so se tudi dobro vklopili, in upamo, da bo od sedaj naprej vse tako, kot se od nas pričakuje”.

Trenutno četrto pomeni, da bodo igralci v drugem delu prvenstva še posebej motivirani. “Cilj kluba je borba za evropska tekmovanja in storili bomo vse, da si to izborimo. Zdaj smo na četrtem mestu, videli bomo, kako bo. Napadali bomo tretje mesto, če nam bo to uspelo, bomo šli nato v napad na drugo in tako naprej. Ampak prvotni cilj ostaja tretje mesto,” Ibričić zaključuje misli o pričakovanjih pred nadaljevanjem prvenstva.

Besedilo: Neža Pavčič

Oglasno sporočilo