Vikend potep po slovenski obali

0
1945

Lepi, sončni dnevi kar vabijo na potep po naši čudoviti Obali.
Iz bogate ponudbe darilnih paketov SelectBox smo izbrali najboljše ponudnike na obali. Privoščite si gurmansko morsko pojedino v čarobnem Piranu, v gostilni Pri Mari ali restavraciji Tri vdove, razvajajte se z okušanjem najboljših primorskih vin v vinski kleti Rodica in Truške, razvajajte se v kozmetičnem studiu Vitality v Kopru ali pa si omislite novo poletno pričesko v frizerskem salonu Meri S. Prenočite lahko v super hotelih, kot so San Simon hotel Resort, Hotel Histrion, LifeClass Hotel Mirna in mnogih drugih. Smo vas prepričali? Berite dalje…

Kako dobro poznate slovensko obalo?

Ko pomislite na krajši oddih ob morju, imate najverjetneje pred očmi portoroško riviero, Tartinijev trg in mestno obzidje. Kako dobro v resnici poznate slovensko obalo? Kajti kraji ponujajo še veliko skritih znamenitosti in prikupnih kotičkov, ki so vredni ogleda. Naj omenimo zanimivo Formavivo nad Lucijo, ali pa pohodno pot nad Strunjanskim klifom, pa Parezano – znano kolesarsko pot. Odkrivajte obalo še v drugi luči medtem, ko se boste razvajali s SelectBox darilnimi paketi!

Kam na odlično kosilo?

Seveda boste na Obali povsod deležni ponudbe sveže morske hrane, vendar pa se lahko nadejate tudi drugih, raznovrstnih jedi. Kljub svoji majhnosti in strnjenosti so uličice primorskih krajev polne zanimivih restavracij in prikupnih lokalčkov, od koder vejejo vsi mogoči zapeljivi okusi in vonji. Iz ponudbe darilnih paketov SelectBox smo izbrali nekaj odličnih restavracij, kjer boste deležni okusnih jedi.

Ste za degustacijo vin?

Primorska in Kras sta znana po odličnih vinih, ki so plod naših rodnih vinskih trt. Če spadate med ljubitelje vin, boste zagotovo navdušeni nad degustacijami, ki jih ponujajo vinarji ob slovenski obali. Ob degustaciji boste deležni še prigrizka in druženja z vinarji, ki vam bodo razložili še nekaj več o vinih, ki jih boste preizkušali. Darilni paketi SelectBox vam ponujajo degustacijo vin pri naslednjih vinarjih:

Kje prenočiti?

Če si želite ob morju ostati več kot zgolj en dan, boste zagotovo potrebovali prenočišče. Le zakaj bi takoj hiteli domov, ko pa je na oddihu tako prijetno, sonce pa vam greje lica cel dan. Ne glede na to ali na oddih odhajate sami, v paru ali z družino, boste v darilnih paketih SelectBox našli pravi kraj zase. Preverite zanimiva prenočišča, vse od luksuznih hotelov pa do tradicionalnih istrskih hišk.

Kam na vse vrste razvajanj?

Tisti, ki uživate v lepotnih negah, sprostitvi v savni ali si morda želite nove pričeske, beljenja zob ali novega nakita, boste tudi na Obali prišli na svoj račun. Privoščite si nekaj urno razvajanje in tako dodajte piko na i sproščujočemu vikend oddihu. Pobrskali smo po ponudbi darilnih paketov SelectBox in našli naslednje ponudnike:

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

PR

Oglasno sporočilo