Na radiu hit teče sveža kri!

0
1387

Najti dobrega in karizmatičnega radijskega voditelja, ni lahko. A na radiu Hit jim je uspelo, predstavljamo tri izjemne nove radijce, ki vam bodo polepšali vsako jutro in še popoldne. Spoznajte jih in preklopite na frekvence radia Hit!
Aida je nova. Živahna, energična študentka, ki dela magisterij iz smeri Medijske študije in popularna kultura, je zagotovo tista, ki vam bo zlezla pod kožo čisto vsako jutro. Njeno zgodbo je najprej krojila televizija, a zdaj, ko je sedla v radijski studio, pravi, da se ne bo več ločila od mikrofona. Simpatična Ljubljančanka je vedno dobre volje, vedno zna najti informacijo, ki je za vas nujno potrebna in predvsem ob njej pozabiš, da si bil slabe volje. Zelo rada kuha, a nerada vstaja. No, malo lažje je, ko jo že zjutraj v studiu pričaka njen sovoditelj, Jaka. Pridružite se Aidi in Jaku vsako jutro od 6h do 10h.
Jaka že nekaj časa kroji jutra poslušalcev radia Hit v Hitovi Budilki. S svojim svežim, mladostnim in včasih tudi malce »odbitim« pristopom (barva njegove obutve skoraj nikoli ni enaka ?) poskrbi, da se vsak dan začne prijetno, neobremenjeno in predvsem z dobro glasbo za vse generacije. Zdaj še toliko bolj, saj mu od oktobra naprej dela družbo Aida. Domžalčan ljubi tudi tatuje in je predvsem drugačen. Tako pogosto preseneti Aido in rezultat je smeh že zgodaj zjutraj. Jaka vam dela družbo na frekvencah radia Hit vsako jutro od 6h do 10h, skupaj z Aido.
Rudi dela družbo poslušalcem vsako popoldne, od 14h do 18h. Tudi Rudi je nov. Njegova preprostost in razposajenost ter pozitivizem prevzame vsakega, tudi prek radijskega etra se lahko okužite. Pravi, da živi svoje življenjske sanje, saj je vedno želel delati točno to, kar počne zdaj. Njegova edina alergija je tista na slabo voljo, življenjsko vodilo pa, da je zadovoljstvo več kot sreča, kajti slednja je minljiva, zadovoljstvo pa je trajno. Rad se pogovarja in druži s poslušalci, zato se pogosto usede za telefon in komu polepša dan, seveda s tem, da si ga najprej pošteno privošči, potem pa sledi smeh. Vožnja domov bo v kombinaciji z dobro glasbo in samimi hiti ter Rudijem, zagotovo bolj prijetna!

Popoldnevi na radiu Hit v družbi Rudija
Zelo priljubljen popoldanski radijski voditelj Rudi Sieger, po rodu delno nemškega rodu, je dobesedno očaral poslušalke radia Hit. »Rudi je car in Rudi se trudi«, mu pravijo. On pa ne more verjeti, da se želijo slikati z njim.
Ja, preprost fant, kakršen je 22-letnik z Brezovice, je že v vrtcu želel povabiti na zmenek deklico, ki mu je bila všeč, pa mu ni šlo. Simpatično neroden in skrajno zgovoren je ostal vse do danes. pravi, da je alergičen na slabo voljo in ponavadi sogovornike in družbo vedno spravi v dobro voljo.
Strastni navijač FC Bayerna, nekoč nogometaš in hokejist, pa obvlada tudi violino. In glasbo. In predvsem »pozitivo«, ki jo podzavestno prenaša tudi prek radijskih valov. Ne mara negativnih ljudi in morske hrane, najraje pa si privošči piščančji zrezek v smetanovi omaki z gobami.
Rudi živi svoje življenjske sanje, pravi, saj je vedno želel delati točno to, kar počne zdaj: vodi radijski program, kreativno ustvarja in neskončno uživa, ko se usede za mešalno mizo domžalskega radia Hit. Pravi, da bi z lahkoto to počel vse do penzije. Njegovo življenjsko vodilo je, da je zadovoljstvo več kot sreča, kajti slednja je minljiva, zadovoljstvo pa je trajno. In kako to dosežeš? Preprosto, pravi, obkrožiš se z ljudmi, ki so pravi prijatelji, se dobro razumeš z družino in imaš službo, ki te veseli in izpolnjuje.
Modro razmišlja, da ima vsak v življenju svojo pot. Če se preveč ukvarjamo s stvarmi, ki nas na nekom motijo, pravi, potem delaš nekaj narobe.
Pozitiva na kubik, še več, bi lahko rekli za Rudija, ki vsakodnevno vozi tudi Hit Peugeot taxi in tako pomaga marsikateremu poslušalcu, ki potrebuje prevoz. Ampak samo dopoldne, ker vsako popoldne presedi v studiu radia Hit, pridružite se mu tudi vi, vsak delovni dan od 14h do 18h! In vaša pot domov bo varna. In zabavna.

Budilka in Jaka – sta dober par?
24- letni Jaka Peterka že nekaj časa kroji jutra poslušalcev radia Hit v Hitovi Budilki. S svojim svežim, mladostnim in včasih tudi malce »odbitim« pristopom (barva njegove obutve skoraj nikoli ni enaka in vsakih nekaj mesecev ima nov tatoo) poskrbi, da se vaš dan začne prijetno, neobremenjeno in predvsem z dobro glasbo za vse generacije. A vstati je vseeno težko…
No, od oktobra naprej mu dela družbo v studiu sovoditeljica Aida. Domžalčan, tudi vokalist skupine Imset, ki že uspešno zaseda slovenske odre, ljubi tatuje. Jaka vam dela družbo na frekvencah radia Hit vsako jutro od 6h do 10h. Ga poznate?
Jaka pravi, da ga glasba spremlja že od malih nog, že v vrtcu, ko je dobil bobnarske palice in plastično kitaro, je pripravil koncert in dobil prvi dve »fenici« ?
Obvlada tudi streljanje in nogomet, celo tajski boks ter ljubi bordanje in palačinke z nutelo. Pravi, da je najraje postrežen z dobrim aplavzom po koncertu, , a lahko bi rekli, da te sanje že živi. Torej spremlja ga glasba tako in drugače, v službi in popoldne in zvečer z Imseti, ki so svojo debitantsko ploščo že izdali. Naslov prvega singla in tudi uspešnice je Jadrava in lahko bi rekli, da mu kar pristoji, saj tudi Jaka uspešno jadra med glasbo na radiu in glasbo v njegovem zasebnem življenju.
Nor je na potovanja in do zdaj sta mu bili najljubši Kenija in Kuba. Brez koncertnih glasbenih festivalov seveda tudi ne gre, je pa nor tudi na adrenalinske športe. Njegovo življenjsko vodilo je trma in ponavadi mu zadan cilj uspe tudi doseči, ravno zaradi tega. Pravi pa, da je njegova slabost to, da se za marsikatere stvari ne sekira in zato izpade »čuden«.
Pravi, da o sebi ni nikoli razmišljal kot o radijskem voditelju, a se je kar zgodilo, nekega dne na Valentinovo pred nekaj leti. In zdaj je tu. Vesel, da je radio Hit ostal »domač« radio, pogosto tudi spontan, kar za mnoge slovenske radijske postaje težko trdimo. S sovoditeljico Aido vam dela družbo vsako jutro med 6.00 in 10.00 uro, na radiu Hit.

Oglasno sporočilo