Kronika Policijske postaje Kamnik za obdobje od 4. 3. do 10. 3. 2019

0
1945

04.03.2019
PROMETNA NESREČA
Na parkirišču pred zdravstvenim domom Kamnik je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do nesreče je prišlo zaradi neupoštevanje desnega pravila. Udeleženca sta izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od prometne nesreče.

05.03.2019
POSKUS VLOMA V STANOVANJSKO HIŠO
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo na Duplici. Neznani storilec je na vzvod skozi vhodna vrata stanovanjske hiše vstopil v hišo, vso premetal, vendar ni ničesar odtujil in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA BUNDE
Neznanec je v zdravstvenem domu Kamnik iz obešalnika pred ordinacijo odtujil jakno-puhovko znamke Zara sivo-rjavo-zelene barve in oškodovanko oškodoval za okoli 50 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

06.03.2019
ZASEG VOZILA
V Kamniku smo ustavili voznika neregistriranega vozila. Voznik pa je polega tega vozil še brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo začasno zaseženo in odpeljano v hrambo. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na policijsko postajo se je zglasila občanka in prijavila prometno nesrečo s pobegom, in sicer je neznani voznik na parkirišču na Novem trgu trčil v njeno vozilo in s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policista sta na Perovem obravnavala prometno nesrečo s pobegom in sicer je neznani voznik na parkirišču trčil v zadnji del parkiranega vozila prijavitelja in s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

07.03.2019
PROMETNA NESREČA
Na Ljubljanski cesti pri trgovini Lidl je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti povzročitelja. Voznik povzročitelj je trčil v pred seboj stoječe vozilo, ki je ustavilo peški, da je varno prečkala vozišče. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

08.03.2019
NEDOSTOJNO VEDENJE
Policisti so v zasebnem prostoru v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer se je sin nespodobno vedel do mame in ji izrekel več žaljivk, zaradi njenega novega partnerja. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po zakonu o javnem redu in miru.

09.03.2019
OVIRAN DOSTOP DO OBJEKTA
Obveščeni smo bili o zaparkiranem dovozu do objekta na Livarski ulici. Ugotovljeno, da je vozilo znamke Volkswagen Pasat zaparkiralo dovoz. Izdano je bilo obvestilo o prekršku.

10.03.2019
VLOM V VOZILO
Neznani storilec je preko noči na enem izmed parkirišč v Kamniku vzvod z razbijanjem stekla prednjih levih vrat vlomil v vozilo in iz njega odtujil prenosni računalnik Lenovo, prav tako pa je odlomil plastiko pod volanskim obročem in preščipnil žici za zagon vozila. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo